Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТРАЖИВАЊА

Кућни послови откривају ваш КАРАКТЕР: Ком типу ви припадате?

Кућни послови попут чишћења, прања судова и усисавања некада знају да буду досадни, али оно што волите да радите описује какви сте ви

1610732833_kucni-poslovi.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Чишћење купатила

Спонтани сте и не подносите планирање, не разумете људе који све своје обавезе записују у нотес и нигде не иду без календара.

Прочитајте још: Проблем са ЗАЛЕПЉЕНОМ ПЕГЛОМ се решава у два потеза са једним кухињским зачином. Ево и како...(ВИДЕО)

Такође, ако вам је важно да купатило буде на први поглед уредно, али вам се не мили рибање плочица, ви сте особа која обраћа пажњу на ширу слику, а не замара се детаљима.

Распремање ормара 

Дивите се људима који редовно склањају вансезонске ствари и ослобађају ормар за гардеробу која одговара тренутној сезони? Тако и сада обећавате да ћете спаковати летње ствари у кутије, а на прве полице распоредити зимску гардеробу, али никако то не урадите. Код вас је све помешано, али вас то не излуђује, што говори о вашој веселој природи.

Брисање прашине

Опсесивно-компулсивни људи бришу прашину сваког дана, али ни то им није довољно, јер изгледа да кад год погледају комоде, оне нису потпуно чисте. Велика је шанса и да нису, па су људи који не подносе овај посао реалистични јер не желе да се боре са нечим што ће свакако однети победу.

Усисавање

Методични људи обожавају усисавање јер оно подразумева одмах видљив резултат. Избегавање овог посла говори о уметничкој природи која не трпи да понавља исте досадне покрете пола сата.

Прање судова

Завидите Џејмију Оливеру који у спремању својих кулинарских мајсторија упрља мноштво судова не размишљајући о томе ко ће почистити. Ако бисте радије спремили три јела него опрали три тањира јер вас помисао на ово последње излуђује, креативни сте.

Слагање веша

Неки људи воле цео процес око прања веша, од убацивања гардеробе у машину, преко качења, до пеглања. Али, ако вам је слагање веша након што се осушио бесмислено, значи да сте прагматични. Заиста, има нешто сизифовско у слагању веша, поготово ако је реч о стварима које ћете касније свакако пеглати.

Прочитајте још: ЈЕДНУ од ове три биљке морате имати у СПАВАЋОЈ СОБИ уколико желите МИРАН САН

Распремање фрижидера

 Звучи парадоксално, али ако вам је фрижидер стално у нереду и никако да га распремите, то је зато што се перфекциониста, па чекате прави тренутак да се ухватите у коштац са нередом, а тај тренутак никад не долази.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas