Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ево због чега је Аркан ПРИПРЕТИО прстом Марини Туцаковић усред емисије код чувеног Минимакса! (ФОТО)

Марина Туцаковић је давне 1996. године била у емисији код чувеног Минимакса, заједно са Цецом и Арканом.

1632123392_minimaks.JPG
Oglas

Минимакс је тада шаљиво констатовао да је Марина шкорпија у хороскопу, а Цеца се сложила да она као близанац, одлично функционише са Марином. 

Прочитајте још: Ово је била последња жеља Марине Туцаковић

Успешна већ тад

Марина је већ тада била успешна и како је Минимакс приметио, већ те 1996. имала текстове за преко хиљаду плоча и касета.

 

На питање које су јој песме најбоље упалиле, одговорила је:

- Ево на пример Цецина "Кукавица", не зато што је она ту, па рецимо Џејева "Недеља", па онда од Хариса Џиновића "Остарићу нећу знати", па од групе Зана "Додирни ми колена", од Оливера Мандића "Питају ме питају", од Лепе Брене "Ситније циле ситније". То су неки текстови које ја готивим баш.

Минимакс је дао опаску да је радила и за нашу "бившу браћу" (мислећи на Хрвате) и питао Аркана да ли јој то замера.

"Не, таман посла" - одговорио је Жељко, а Марина је рекла да су поруке у њеним текстовима универзалне, "као љубав и као што је Бог један". Додала је да јој се нико од певача из Хрватске не јавља, али не би имала проблем да попије пиће са било ким од њих када би се срели.

Аркан "припретио" Марини

У току емисије, догодила се и једна необична ситуација.

Цеца је у то време већ била супруга Жељка Ражнатовића, а Марина је омашком (можда и намерно) рекла да пише за Светлану Величковић.

Цеца ју је одмах исправила и напоменула да је она Ражнативић, а Аркан је "припретио" прстом Марини и такође нагласио да је Цеца Ражнатовић.

Након тога су се сви насмејали и наставили са емисијом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas