Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛИКИ УСПЕХ

Ево због чега је ћерка Жељка Јоксимовића главна звезда у Пољској!

Кренула татиним стопама

1620132927_mina.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ минајоксимовиц
Oglas

Мина Јоксимовић, ћерка легендарног Жељка Јоксимовића из првог брака, постилагла је велики успех са песмом "Рун Аwаy" у Пољској, и најавила да ћемо њену музику у блиској будућности тек слушати. 

Прочитајте још: Две глумице у сталној свађи због колеге: Чији је Славен Дошло?

- Све што се сада дешава и велики успех песме “Рун Аwаy” нису случајни, јер иза свега стоји моје дугогодишње музичко образовање, али свакако да овакав ођек нисам очекивала. Завршила сам основну и средњу музичку школу, и студије се ближе крају, а већ неколико година сам у контакту са иностраним продуцентима који знају за мој рад и допада им се – рекла је Мина у емисији "Кец на једанаест" и открила, како је заправо дошло до сарадње са Пољацима.

- Контактирао ме је продуцент из Пољске и послао ми аранжман за песму „Рун Аwаy“, а ја сам написала текст и отпевала је.  Мина каже да је у студију док је снимала песму био и њен отац Жељко чије јој је мишљење веома важно. 

- И тата и ја желимо да све увек буде савршено и када сам отпевала песму обоје смо били задовољни. Што би се рекло – он је аминовао да је баш како треба. Он и мама су моја највећа подршка – рекла је Мина.  Како каже млада уметница, она већ дуже времена активно компонује музику и план јој је да се посвети нашој, домаћој музици. 

 

- Надам се да ћете ускоро чути све на чему сам радила јер је музика оно чиме желим да се бавим. Пресрећна сам због песме „Рун Аwаy“ и диван је то осећај када вам кажу да једна од 150 песама у Русији добије тако високу оцену, али песма сада има свој пут, а моји планови су везани за нашу земљу – поручила је Мина Јоксимовић. 

Песма „Рун Аwаy“ прави је хит у Русији, Пољској, балтичкој и скандинавским земљама у којима влада топ-листама на радијским станицама, али се „врти“ и на ТВ каналима. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas