Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Рестарт

Фабрике "Волво камиони" поново раде пуном паром

Отворена постројења у Шведској и Белгији. Радионице у Србији радиле и током кризе

VOLVO-KAMIONI-.png
Фото:"Волво тракс"
Oglas

Постројења "Волво тракс" у Шведској и Белгији, која су била затворена средином марта, поново почињу са радом. Главни покретачи и ограничења за повећану производњу биће књига поруџбина, капацитет добављача и локални прописи о социјалном дистанцирању ради спречавања ширења корона вируса, али у овој компанији очекују да поново достигну жељене резултате.

Фото:"Волво тракс"

Током пандемије корона вируса, већина радионица компаније "Волво камиони" широм света успела је да остане отворена. У  Србији су све сервисне радионице биле доступне купцима и власницима возила. Међутим, погони за производњу камиона у Европи морали су бити затворени средином марта када је глобални ланац снабдевања био поремећен.

Прочитајте још: Одговара захтевима и мале привреде и веће породице: На наше тржиште стигао вредан радник на четири точка

- Возачи камиона, техничари и теретни превозници уложили су херојске напоре током ове кризе и наш је посао био да им помогнемо да наставе да обављају свој посао - каже за "Новости" Драгана Крстић,  генерални директор, "Волво тракс Србија".

Фото:"Волво тракс"

Компанија "Волво камиони" ће се и даље фокусирати на пружање помоћи превозницима теретних возила како би њихови камиони наставили са радом и испоручивали робу која је од кључне важности за друштво, каже се између осталог у саопштењу које је достављено "Новостима".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas