Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОШЛОСТ

Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

Сигурно сте чули за фантомски бол када се људи без прста жале на бол у изгубљеном прсту. У праву су!

1601552644_Depositphotos_84438680_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

ДНК су "декодирали" Вотсон и Крик 1953. године. Они су закључили да је ДНК молекул састављен од два ланца који су спирално увијени један око другог. За то су награђени Нобеловом наградом.

Руски научник Петар Петрович Гарјајев,  доктор биологије, академик Медицинско-техничке академије наука Русије, открио је 1993. године нешто веома занимљиво.

Прочитајте још: НОЋАС се ЗАОКРУЖУЈЕ ГОДИНА: Наредна 2021. биће ДИНАМИЧНА, имате ДВА месеца да се спремите

Мистерија ДНК
ДНК је дугачак 500 милијарди километара. То је као два соларна система... У њему су уписани сви подаци о нама од длаке обрве до емоција, од боје очију до болести.

Гарјаев је ексеприментисао ласером променљивог визуелног спектра и светлост, која је продирала кроз вакумску комору, почела је да се обликује по узорку ДНК који је био унутра. Поновио је експеримент са ДНК, али светлост је поново задржала облик.

Фантомски ДНК постоји 40 дана.

Данас је то познато као "ДНК фантом ефекат" који је остао мистерија.Спектрометар, за који су научници мислили да је неисправан, регистровао је "фантоме" током 40 дана.

Зашто дајемо 40 дана?
Да ли је коинциденција народно веровање да се дух покојника 40 дана задржава после смрти, или да управо толико Тибетанци умрлом читају "Тибетанску књигу мртвих" са упутствима како да се понаша на оном свету! 

Гарјајев тврди да се запис информације дешава на таласном нивоу, електромагнетним и звучним емисијама. На том принципу основао је нови научни правац, "таласну генетику".

ДНК је антена који прима информације из космоса...

- Испоставило се да је наш молекул ДНК антена, јер садржи атоме метала који служе као нека врста пријемника који је усмерен према космосу, одакле прима неке управљачке космичке информације - тврди академик Гарјајев.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Молекул ДНК у воденом раствору емитује звук, производи сложену мелодију са музичким изразима који се понављају.

Шта се дешава када се прекине звучна веза са космосом?

- Мелодија је интересантна и то је сам по себи занимљив феномен, али, када сам га озрачио ултразвуком, уместо сложене мелодије остала је само једна усамљена нота - рекао је Гарјаев.

Шта се дешава када се прекине "звучна веза" са космосом?

Ембрионима је неопходно електромагнетно зрачење Фото: Депозит

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

- Постоји једноставан експеримент са икром жабе када се стави у комору од 80 одсто никла и гвожђа, где постоје сви услови за нормалан развој ћелије са једним изузетком - нема спољашњег електромагнетног окружења. У том ненормалном електромагнетном окружењу ембриони се претварају у чудовишта и нико од њих и не дође до стадијума жабе.

Шта ће ласер у ДНК?
- Сарађивао сам са веома великим физичарима и показали смо да ДНК може да ради као ласер. Експериментално смо доказали такозвану "суперлуминесценцију". Поставља се питање: Шта ће ласер у ДНК? Ласерска светлост може да чита строго дефинисану информацију са строго дефинисаних холограма ДНК - објашњава Гарјајев.

Дакле, нама је апсолутно неопходно спољашње електромагнетно окружење. Оно ствара својеврсни таласни метаболизам, таласну регулацију која долази из космоса - објашњава Гарјајев. 

Ембриони одвојени од електромагнетног зрачења се претварају у чудовишта!

Руски академик сматра да ДНК генерише радио таласе и ласерске зраке који граде информационе холограме. На тај начин ћелије ембриона, примивши таласну информацију, стварају неку врсту скице која показује где и како треба да расту ноге, очи, нос и друго.

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУДСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

Љуски организам је велико ћелијско друштво које се састоји од милијарди ћелија и свака од њих размењује са суседном податке. Нервни процеси се простиру веома малом брзином (10 метара у секунди), што је довољно да ћелијско друштво функционише на ниову бактерије. Ни брзина светлости није довољна да би обишла стотине милијарди ћелија и донела им све информације.

ДНК шаље информације брже од нерва, али и светлости!

На који начин се решава проблем такве ултра брзе комуникације?

Много је питања на које научници покушавају да одговоре Фото: Депозит

Петар Гарјајев и колеге су закључили да када фотон налети на нешто, он нестаје, а његова информација се тренутно преноси на други фотон. Један фотон постаје други. Касније, ово квантно својство је названо телепортација.

Фотони у ДНК могу да се телепортују!

Године 1997. аустријски научници су експериментално доказали да се фотон може телепортовати, односно тренутно преносити са једног места на друго, уз очување информације.

Прочитајте још: Округла и обла ОСТРВА у Атлантику и Пацифику се ПОЈАВЉУЈУ и НЕСТАЈУ, а све се ПРЕПРИЧАВА

- Они су веома јасно показали да фотон може да се телепортује, а наша ДНК, наши хромозими, раде на принципу фотона. То значи да наше ћелије комуницирају једна са другом бесконачном брзином. Укратко, концепт времена тамо нестаје - тврди професор Гарјајев.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas