Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БИОРИТАМСКИ БРОЈ

ФЕБРУАР у БРОЈКАМА: Изненађења и ПРЕВАРЕ, месец ће бити препун ОБРТА

Јединице ће пратити срећа, четворке треба да се чувају крађе, а седмице ће уживати у животу.

1611653853_digits-4014181_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Долази нам фебруар, месец који носи број седам. На глобалном плану неће бити лак и једноставан - биће пун нервозе, могућих превара и великих брига. Нама следи неки нови почетак, који може донети лепше време везано за пандемију, али и неке нове задатке који ће нам донети закони.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Уместо да се све своди на минимум, код нас је максимум у свему. Порески систем се није мењао, само су се нови намети доносили. Ако се овако настави, многе фирме ће, због нерада и неприходовања, за претходну годину исказати губитке, што никако није добро због мањих прилива у буџет. Како год, верујмо да ће се нешто мењати набоље.

Који је ваш биоритамски број?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978. године, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Јединица

Ви сте током фебруара под утицајем броја 8. Мала срећа пратиће вас све време. То доноси помоћ вашег анђела чувара и доприноси неком мањем добитку, могућности да решите своја дуговања и завршите месец са позитивном нулом. И то је понекад добро решење, поготово што сте ви веома аналитичне особе и себе оптерећујете ситницама које често и нису битне.

Двојке неће имати више никакве недоумице, а јединице ће пратити срећа.

Двојка

Ако сте до сада имали неке дилеме везано за људе који су у вашој близини, пријатеље или неку везу која није имала помака, због деветке која вама у овом месецу доминира, морате направити селекцију у свему томе. Не допустите да вас било ко више црпи и користи. Чувајте нерве и клоните се оних особа које вам доносе негативну енергију. Радите на себи.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Тројка

Налазите се под доминацијом броја 1. Вама емотивцима неће бити лако да постанете рационални. Тешко је слушати разум, јер срце ради друго, али и то је могуће, ако се одлучите да свој живот организујете на потпуно другачији начин. Ви то можете, само ако желите, јер дете у вама може да одрасте у секунди. Искористите снагу Сунца да вам буде боље.

Четворке, чувајте све што имате Фото: Депозит

Четворка

Чувајте новац овог месеца, јер у њему доминира двојка, а она није добра по том питању. Немојте никоме ништа позајмљивати, не купујте шта вам не треба... Само тако остајете заштићени од оних који у вама, који сте веома радни и дисциплиновани, налазе могућност да се овајде. Зашто они сами не раде колико ви, па да имају и више од вас? Пазите да вас не покраду.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Петица
Особе попут вас су немирног духа, али у фебруару ће вас тројка доводити у ситуацију да све доживљавате превише емотивно. Зато - пустите срце да реагује онако како мора, а снагу и динамику оставите за неко друго време. Иако сте по природи вођа у друштву, понекад и ви можете бити емотивни и жељни нежности и пажње, и да вам неко поклони лепе тренутке. Имате право на то.

Шестица

Предстоји вам велики терет, због утицаја броја 4. Боље би било да се то односи на посао, него да морате бринути о свом здрављу. Надам се да ћете умети све да окренете у своју корист, и да ћете успети да се пословно искажете, а останете здрави. Чувајте се да не будете изложени зарази. Носите заштитну опрему где год да кренете. Избегавајте дружења кад год можете.

Шестице - чувајте се!

Седмица

Ви, деца неба, у месецу пред нама бићете под утицајем броја 5. То вам доноси лепе тренутке у којима ће бити могћности да негде отпутујете, решите стамбени проблем, или одлучите да свој стан средите. У сваком случају, доноси вам добре вибрације, које можете позитивно користити у свим сегментима свог живота. Више шетајте, тако ћете и своје здравље довести у ред.

Деветке нека преспавају фебруар, а осмицама ће проћи у знаку породице и бриге око родитеља.

Осмица

Породица ће вам бити на првом месту. Бићете под утицајем шестице, а то је број Јупитера, који у себи доноси нешто ново, а у најгорем случају мању бригу око неког старијег члана породице. Ја бих више волела да вам дође принова, или се неко од вас венча. У сваком случају, свако це добити оно што му је записано у небеској књизи судбине.

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Деветка

Вама, које сматрам веома упорним и старим душама, током фебруара, због утицаја броја 7, неће бити превише лако. Зато, гледајте да читате неку добру књигу, радите нешто хумано, пуно шетајте. Постоји могућност и да одете на краћи одмор, негде у близини. Гледајте да вас неко не превари у овом периоду, и не будите толико тврдоглави, то би вам само донело нервозу.

Компелтан текст можете прочитати у штампаном издању ТРЕЋЕГ ОКА

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas