· · Коментари: 0
КИНЕСКА ФИЛОСОФИЈА

ФЕНГ ШУЈИ правила: Ево које четири ствари у дому ИЗАЗИВАЈУ ДЕПРЕСИЈУ код укућана

Уколико сматрате да је негативна енергија присутна у вашем дому, проверите неку од ових четири ствари...

1621637770_Depositphotos_1566553_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос

Уколико неко од ваших укућана или ви сами имате симптоме депресије или мањак енергије, можда је узрок тога на вашим зидовима, уметичке слике које су превише ниске или су пак искривљене на зиду, или се нека врата не могу широм отворити? 

Доносимо вам списка од четири ствари у вашем дому, које одмах морате избацити или их се решити како би позитивна енергија поново била пристуна у дому.

Блокирана врата

Прочитајте још: МАСТ ИРВАСА, СИРОВО КОЊСКО МЕСО, СЛАНИНА: Да ли бисте пробали сладоледе са ОВАКВИМ УКУСИМА?

Фенг шуји сматра да су врата портал енергије. Припазите да се сва врата могу широм отворити на сваком улазу и да им не смета остали намештај. У случају да врата не могу нормално да се отворе, позитивна енергија не искоришћава свој пуни потенцијал. 

Оштећене ствари

Оштећене ствари могу постати препрека у животу и узроковати стрес који ће деловати на вашу продуктивност. Према овој кинеској философији, оштећено звоно на вратима спречава долазак пријатеља и блокира позитивне ствари које вам се могу догодити. 

Прочитајте још: Да ли сте знали које алкохолно пиће иде уз ТИРАМИСУ: Кремасти колач који никога не оставља равнодушним? (РЕЦЕПТ)

Лоше постављене уметничке слике

Наводно, људи који имају симптоме депресије и мањак енергије често имају уметничке слике на зидовима које су искривљене или стоје превише ниско. Слике које су на тај начин постављене, могу повући са собом и наше расположење и лошу енергију. 

Нагомилани ормари

Многи од нас не желе бацити одећу под изговором да ће неке комаде ипак обући једног дана. Ипак, бацање непотребне одеће подстаћи ће ваш мозак да размисли о детоксу штетних односа и људи који вас чине сморенима. Наводно затрпани ормари шаљу свемиру поруку да нам ништа више не треба и да немамо места у животу за нове људе и прилике.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.