Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Финалисткиња Звезда Гранда смршала 85 килограма и проговорила о операцији желуца: "Борба са самом собом била је најтежа"

Финалисткиња такмичења Звезде Гранда, Крстиња Тодоровић, открила је све о борби са вишком килограма

1628080813_krstinja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Млада учесница такмичења Звезда Грана, у протеклом периоду изгубила је чак 85 килограма. Иако јој је све то деловало немогуће, била је истрајна у борби и сада је своју линију довела до савршенства.

Прочитајте још: "Ништа не кријем од јавности, живим нормалним животом": Искрена певачица Милица Тодоровић

Крстиња Тодоровић, осврнула се и на недавно завршено такмичење Звезде Гранда у коме је победу однео, колега из њеног тима, чији је ментор  била Марија Шерифовић, Махир Мулалић.

- Нисам очекивала да ћу испасти у првом пресеку, надала сам се бољем пласману, финале ми је био крајњи циљ, то сам желела и десило се. Задовољна сам, а како се приближава нова сезона, осећам тај недостатак дружења и снимања. Криво ми је што нећу опет учествовати - рекла је Крстиња, те се осврнула на захват којем се подвргла.

"Борба са самом собом била је најтежа"

- Након што сам одгледала емисију у првом кругу, сачекао ме је озбиљан разговор с Маријом. Рекла ми је да морају неке ствари да се реше да бих успела и тад сам се одлучила за интервенцију. Шоу-бизнис је такав да ће се појавити неко ко изгледа лепше од мене, а не пева боље и проћи ће, а ја ћу испасти - рекла је Крстиња искрено, а затим додала:

Прочитајте још: МОГЛА ЈЕ ДА ПОСТАНЕ МИЛИОНЕРКА: Ово је бивши дечко Драгане Мићаловић, а његовог БРАТА зна цео свет! (ФОТО)

- Када дођете у ту фазу да вам је потребна стручна медицинска помоћ, знате да је то болест. У почетку ми је било јако тешко, али након неколико дана, сада месеци, све то се заборавило. Борба са самом собом била је најтежа и с поносом могу да кажем да је сада све иза мене. Да могу да вратим време, опет бих све исто урадила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas