Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАХОВИ

ФОТОГРАФИЈА ЋЕ ВАМ РЕЋИ СВЕ: Изаберите број и сазнајте који је ваш НАЈВЕЋИ СТРАХ

Сваки човек има различите страхове. За неке од њих постоји логично објашњење, а неки нису погодни за било какво тумачење.

1601544887_Capturebb.JPG
Фото: Пиксабеј
Oglas

Нормално је да се плашите, али је важно и да се схвати шта изазива ваш страх. С обзиром на то да ово осећање веома утиче на нервни систем, било би добро да се не плашите без потребе. Идентификовање извора страха је изузетно важно.

Можда ће вам овај психолошки тест помоћи у томе.

Фото: Пиксабеј

Изаберите слику која најбоље описује ваш страх:

Слика 1

Ви се плашите сами себе. Плашите се за своју будућност, за исправност својих поступака, за све мале ствари које вас окружују. Немојте се толико бринути. Схватите да сви људи имају тенденцију да се брину за своју будућност јер не можемо да знамо шта нас чека.

Али, то није разлог да се свакога дана будите са страхом. Дубоко удахните, опустите се и уживајте у садашњости.

Прочитајте још: ДОСАДА је ОПАСНА за ОВУ врсту људи!

Слика 2

Плашите се шта други људи мисле о вама. Стално сте забринути шта други мисле о вама. Желите да вас сви виде у најбољем светлу и много тешко прихватате негативну критику. Али, не смете изгубити своје ја да бисте задовољили друге.

Слика 3

Заиста се не плашите ничега? Да ли сте сигурни да свој живот можете да заштитите од свих видова страхова и емоција?

Избором ове слике ви подсвесно показујете забринутост и страх за животне проблеме који ће се десити у будућности. Не брините се, све је у вашим рукама!

Прочитајте још: ОПРАЛА је ЈАСТУК НАКОН 10 ГОДИНА и поделила на интернету, а РЕЗУЛТАТ ЈЕ СВЕ ЗГРОЗИО (ВИДЕО)

Слика 4

Плашите се за своју будућност. Сматрате да нешто не иде по плану и да не можете да имате све што пожелите. Немојте бринути о томе, јер тако спречавате себе да уживате у садашњости.

Дајте себи времена, тако ћете моћи да уживате у будућности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas