Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВРШЕНИ КУТАК

Фотографишите свој ДОМ као професионалци! ТРИ ТРИКА за идеалан приказ ентеријера

Иако само некада презадовољни изгледом свог дневног боравка, чини нам се да он на фотографијама није ни налик ономе што видимо уживо..

1603397745_kuca.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Савршени ентеријери на фотографијама заправо некада нису ни веран приказ самог простора, већ је све резултат идеалне позиције фотографа и фотоапарата. Уколико знате неколико трикова, гарантујемо да ће и ваше фотографије бити налик онима из магазина.

Прочитајте још: Како да учините ваш дом СВЕТЛИЈИМ, а да не потрошите пуно

Иако су подне лампе идеалне за остветљавање простора и најбољи извор светлости у дому, оне нису тако добар пријатељ фотографија ентеријера. Ентеријере је потребно обавезно фотографисати када је у простору највише дневног светла. На тај начин фотографије ће изгледати живописније и нећете имати проблема са жутим тоновима вештачког светла.

Прочитајте још: Имајте ОТМЕН ДОМ помоћу 8 једноставних трикова (ФОТО)

Доносимо вам три трика који ће ваше фотографије учинити савршеним. 

Уређивање фотографије

Немојте претеривати сa филтерима. Наиме, најбоље фотографије најчешће су оне природне. Фокусирајте се на композицију, а у постпродукцији се поиграјте само контрастима и бојама, уколико је то потребно.

Минималистички приступ

Чак и када се простор око вас чини чист и уредан, фотографије најчешће показују да је другачије. Уклоните све ситнице које вам само сметају на фотографији и створите минималистичко окружење.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swipe! Check out this beautiful home with a natural, bright and serene palette! By Bradshaw Designs

Објава коју дели Interior Design & Home Decor (@inspire_me_home_decor) дана

 

Прочитајте још: Морнарско плава и тапете за стварање ЕЛЕГАНТНОГ ДОМА

Дубина простора

Не морате нужно бити удаљени од свих објеката да би фотографија изгледала добро. Станите испред вазе са цвећем која ће се назирати на фотографији и на тај начин створите утисак дубине простора.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas