Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
занимљиво

ФРАНЦУСКИЊЕ имају један трик при ШМИНКАЊУ који ће вам се свидети: Штеди новац, а лицу дајте другачији изглед

Францускиње су симбол елеганције и лежерног шика, а обожамо њихов стил како у моди, тако и у бјути трендовима - начину на који се шминкају и стилизују косу, али и негују кожу.

1603361982_Depositphotos_193320886_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Познато је да је Францускињима императив извесна ноншаланција, а то примењују у свакој сфери, па и када је реч о мејкапу.

Оне су фанови дискретне, свеже шминке, али никад не излазе из куће без доброг ружа и то је главни фаворит у њиховом несесеру.

Прочитајте још: ВОДИЧ за ЧИШЋЕЊЕ ЧЕТКИЦА и СУНЂЕРА за шминкање: Одвојите време како не бисте направили проблем

А имају и један генијалан мејкап трик који редовно примењују, а лицу у трену даје свежину и једар, одморнији изглед.

Кармин који наносите на усне (најбоље црвени, али могу да послуже и ружичасте и коралне нијансе) нанесите и на образе и размажите врховима прстију или одговарајућим сунђером/четкицом.

Прочитајте још: Изаберите ПАНТАЛОНЕ према својој грађи и стајаће вам као саливене

Овај трик највише долази до изражаја када на лицу имате само маскару, подлогу за тен и дотеране обрве, а посебно је добар јер сте користећи га сигурне да вам се тон кармина и руменила поклапају!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas