Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРИСНО

Фризер Меган Маркл открива како да вам коса у сваком тренутку изгледа савршено

Испоштујте ова четири правила и увек ћете имати неговану косу.

1609228829_megan-mar.png
Фото: Принтскрин / инстаграм / марклемеганоффицал
Oglas

Џорџ Нортвуд, који је задужен да коса Меган Маркл у сваком тренутку изгледа феноменално, открива која су то 4 корака кључна када је реч о неговању косе.

Правилна нега је нарочито битна у зимским месцима, јер је у овом периоду она изложена ветру, сувом ваздуху услед грејања и другим спољашњим факторима. То све је чини ломљивом и губи се сјај. Испоштујте ова четири правила и увек ћете имати сјајну косу:

Прочитајте још: Свим младоликим женама једна ствар је заједничка - Оне се строго држе ОВИХ ПРАВИЛА

1. Избегавајте фенирање на равно

- Ја сам лично увек са локне и опуштенији изглед. Када се коса увије она изгледа лепше, сјајније и здравије. На равно исфенирнаној коси се виде сви недостаци, зато су благи таласи много боље решење.

Прочитајте још: Немојте бити лење! Ево зашто се ШМИНКА мора скинути СВАКО ВЕЧЕ

2. Користите суви шампон да би коса изгледала гушће

Суви шампон је одличан за оне жене које имају танку косу. Суви шампо даје коси текстуру и чиније визуелно гушћом. Џорџ наглашава да ипак са овим производом не треба претеривати, јер може да исуши косу. Користите овај трик у посебним приликама.

Прочитајте још: Рециклиран је још један ОДЕВНИ КОМАД! Ево који модни тренд је поново актуелан (ФОТО)

3. Избегавајте колико можете употребу пегле за косу

Пегле могу узроковати накупљање статичког електрицитета у коси и уклонити све природно из изгледа. Равна коса може створити беживотан изглед.

4. Што чешће користите маске за косу 

- Редовна употреба храњивих маски за косу ће оживети косу и вратити јој сјај. Препорука је да се користе једном недељно, а најбоље би било да то буду оне које у свом саставу садрже арганово уље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas