Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВ ПРОИЗВОД

Фрушкогорски бренд Јазак постао јачи за нови производ: Јазак имуно – вода обогаћена минералима

Реч је о првом производу са додатком комплекса минерала у палети газиране воде која се производи под брендом Јазак.

1619095900_foto-1.jpg
Oglas

Портфолио фрушкогорске Јазак воде је постао богатији за Јазак имуно газирану воду - нови производ добро познатог домаћег бренда пијаће воде, додатно обогаћене магнезијумом, цинком и селеном, минералима који доприносе јачању и заштити имунитета.

Реч је о првом производу са додатком комплекса минерала у палети газиране воде која се производи под брендом Јазак.

Јазак имуно нови је члан породице Јазак воде која се дуже од 15 година пуни у истоименом погону за пијаћу воду, под окриљем најстаријег националног парка у Србији – Фрушке горе. Пролазећи кроз кречњачко-доломитске стене заштићеног еко система, старе више од 30 милиона година, Јазак вода скупља минерале доносећи у сваком гутљају синергију природе и највиших стандарда који се примењују у производњи пијаће воде.

Изворска вода Јазак представља природну базу нове Јазак имуно воде, а минерали којима је додатно обогаћена чине је савршеним избором освежавајућег пића.

Фото: Промо

„НИС наставља да развија палету својих производа у складу са потребама потрошача. Срећни смо што смо успели да синергију природног извора чистоте и богатства минерала који доприносе очувању нашег здравља преточимо у наш нови производ, Јазак имуно. Истовремено, уверени смо да унапређењем наше понуде доприносимо и јачем позиционирању воде Јазак и већој препознатљивости међу потрошачима.“, истакао је Алексеј Черњиков, директор Блока Промет у компанији НИС, која руководи производњом Јазак воде.

Нова Јазак имуно газирана вода, у амбалажи од 0,5 литара, доступна је на свим NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама у Србији.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas