Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

ГАЛА славље Анастасије РАЖНАТОВИЋ: Слављеница заблистала! Да ли је ово ЦЕЦА потпуни модни ПРОМАШАЈ? (ФОТО)

Млада музичка звезда прославила је синоћ рођендан у једном престоничком ресторану

1621977763_Anastasija-R.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Млада музичка звезда у успону, певачица Анастасија Ражнатович синоћ је прославила 23. рођендан у једном београдском ресторану, коме је пристствовао велики број званица из срског шоу бизниса. гала славље обежежиле су и необичне модне тоалете свих званица, али је фокус био на слављеници и члановима њене најуже породице.

Прочитајте још: "Нисам знала како се вози аутобусом или пријављује у хотел": ЋЕРКА СИНДИ КРАФОРД и живот под стакленим звоном (ФОТО)

Наиме, слављеница Анастасија Ражнатовић заблистала је у жутој светлуцавој хаљини, која је на севи имала на хиљаде ситних пластичних перлица. Крој хаљине савршено је истакао њену фигуру, посебно мини дужина са набораним материјалом на левом куку и краћим плаштом.


Фото: Ataimages

 Уз хаљину је одлично уклопила сребрне светлуцаве сандале са каишчићима на високу штиклу.

Одевну комбинацију употпунила је и распушеном косом са крупним локнама, који су стајлинг учинили још елегантнијим и сензуалнијим.


Фото: Ataimages

Са друге стране, њена мајка и славна музичка звезда Светлана Цеца Ражнатовић није се прославила у избору своје хаљине. Наиме, Цеца је понела доста старомодну мини хаљину са дугим рукавима на чијим се крајевима налазе велики волани. Осим кроја, хаљина је неспретно искројена са провидиним рукавима и штрасом необичног облика који хаљину чини старомодном.

Прочитајте још: ТРУДНА Мирка Васиљевић! Глумица и фудбалер Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут!


Фото: Ataimages

Осим тога, хаљина је имала необичан, округли изрез на леђима, а у око су нам упале и минђуше које никако нисмо могли да уклопимо са целим стајлиног. Уосталом, просудите и сами!

Прочитајте још: Ово сигурно нисте знали о серији ПРИЈАТЕЉИ: Да ли знате број кафа које су попили глумци? (ФОТО)


Фото: Ataimages

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas