Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ГЕНИЈАЛНО! Џенифер Лопез сакупила је до сада пет ВЕРЕНИЧКИХ прстенова чија вредност се мери МИЛИОНИМА...

Светски позната певачица своје богатство може мерити само у вереничким прстеновима...

1626201231_Depositphotos_50740421_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Џенифер Лопез верена је укупно пет пута и била је удата три пута, а као резултат тога створила је импресивну колекцију вереничког прстења и бурми вредну огромног новца. Наиме, Зак Стоун, стручњак за веренички прстен у компанији "Steven Stone" проценио је блиставе драгуље вредне 6,8 милиона фунти.

Прочитајте још: Девојку напали на паркингу јер "не изгледа као инвалид": Њен жесток одговор је постао ХИТ на Интернету! (ФОТО/ВИДЕО)

Овај стручњак процењује да је Џенифер Лопез најскупљи комад поклонио бивши супруг Марк Антони, са којим има двоје деце, а да је драгуљ са другом највишом ценом био од Бен Афлека, који се недавно помирио са лепотицом.

Историја веридби Џенифер Лопез

Први пут Џенифер Лопез верила се 1997. године, када је добила дијамантски прстен у облику крушке који вреди око 100.000 фунти. Веридба је пукла након само годину дана, да би Џенифер Лопез поново била верена 2001. године када је добила прстен смарагдног реза вредан око 200.000 фунти.

Прочитајте још: "Фантазирам да доживим саобраћајну несрећу, у којој бих постала параплегичар": Потпуно здрави људи који желе да постану инвалиди (ВИДЕО)

Глумац Бен Афлек запросио је Џенифер Лопез својевремено ружичастим дијамантом који је тежио 6,10 карата чија се процењена вредност креће око 2 милиона фунти...

Касније, само годину дана након тога глумац Бен Афлек запросио ју је ружичастим дијамантом који је тежио 6,10 карата чија се процењена вредност креће око 2 милиона фунти. Холивудски раскид уследио је 2004. године. Према писању медија, ове године, пошто су обновили љубавну везу, венчана звона могла поново да зазвоне за обај пар.

Џенифер је још један прстен у своју колекцију вереничких прстена када се верила са америчким музичаром Марком Антонијем. Наиме, он ју је запросио са дијамантским прстеном вредним око 3 милиона фунти.

Прочитајте још: После смрти Рође Раичевића десила се ЈЕЗИВА СТВАР, коју мало ко зна! (ФОТО/ВИДЕО)

Након раскида са музичарем, Џенифер је почела да се виђа са Александром Родригезом 2017. године. Спортска звезда је чекала две године пре него што је запросио дијамантни вереничким прстеном од смарагда са 15 карата, за који се процењује да вреди само 1,5 милиона фунти.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas