Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИВА

Софија Лорен глуми у 86. години и нећете веровати како ИЗГЛЕДА! (ФОТО)

Славна италијанска глумица у једном интервјуу открила је и по ком кључу бира своје улоге.

1612862658_Depositphotos_69217191_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Једна од последњих великих дива златног доба филма, Софија Лорен, глуми и у 86. години живота.

У интервјуу за британски Индепендент италијанска глумица, која је постала славна још пре него што је човек крочио на Месец, како су ту згодно истакли, открила је колико је нормална, обична особа коју је чак збунило новинарско питање на ту тему.

Прочитајте још: Селма Хајак наставља да провоцира: Бујно попрсје у првом плану! (ФОТО)

- Зашто мислите да неко, ако је славан, није обична, нормална особа? Кажу да сам звезда. Не знам, никад се у животу нисам осећала тако нормално - одговара скромно, једноставно ова дива која се глуми вратила након шест година, и то у филму "Тхе Лифе Ахеад" који је режирао њен син Едоардо Понти.

Истинска филмска сирена, прелепа и у позним годинама, глуми улогу бивше сексуалне раднице, мадам Росе. Открила је и како се тешко изражава на неком дугом језику ако то није њен матерњи италијански, али и по ком кључу бира своје улоге.

Прочитајте још: Јована Арсић (24) кратко описала живот на Космету: Имамо 4 кафића и 4 бутика, али недостаје ми само дружење

- Увек сам настојала да играм жене јаког карактера - рекла је Лорен, водећи интервју путем Зоома из удобности свог дома у Женеви наспрам ког, како пише ауторка, Бакингамска палата изгледа - бледо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas