· · Коментари: 0
СВЕТ ГЛУМЕ

Глумица ИВА ШТРЉИЋ засијала на српском црвеном тепиху и понела одевни комад који је ХИТ СЕЗОНЕ (ФОТО)

Популарна глумица доживела је вртоглави успон у каријери после серије "Игра судбине"

1619702451_iva_strljic_24042017_025.jpg
Фото: Ataimages

Славна српска глумица Ива Штриљић упечатљива је по свом широком осмеху, добром расположењу и савршеној линији, која је резултат редовног вежбања и правилне и здраве исхране. Управо због тога, сви одевни комади на овој глумици изгледају као саливено.

Прочитајте још: Публику је освојила у серијама "Срећни људи" и "Породично благо: Позната глумица данас је непрепознатљива и изгледа овако! (ФОТО)


​Фото: Ataimages

Популарна Дијана Ерски, лик из серије "Игра судбине" по коме Иву Штрљић препознаје јавност Србије, синоћ је засијала на црвеном тепиху у једном престоничком биоскопу. Наиме, она се нашла на црвеном тепиху на додели награда Summit Success, а међу награђенима нашла се управо и она.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша у НЕОН ПРОЛЕЋНОМ ИЗДАЊУ: Обукла најмодерније одело сезоне (ФОТО)


​Фото: Ataimages

За ту прилику, ова згодна глумица понела је кoмплет, сако на везивање и цигарет панталоне у популарној пролећној минт боји, која ј апсолутни хит ове сезоне. Осим тога, уз ову одевну комбинацију понела и светлуцаве салонке, које одлично пристају црвеном тепуху. И наравно црвени руж, који је постао њено обележје.

Прочитајте још: Бекам сваким изласком из куће заради 50.000 фунти, а разлог је БИЗАРАН


Фото: Ataimages

Како бисте ви оценили њен стајлинг?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.