Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Глумица из Хари Потера отворено проговорила о силовању са 13 година

Глумица отворено проговорила о трауми коју је преживела као дете

1598603861_dzesi-kejv.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Јессие Цаве
Oglas

Џеси Кејв, 33-годишња глумица која је јавности постала позната улогом Лавандер Броун у филму Хати Потер, отворено је проговорила о силовању које је преживела са само 13 година.

Прочитајте још: Након јавне објаве да је моћник из филмске индустрије силовао, СРПСКА глумица открила детаље разговора (ВИДЕО)

Како је испричала, силовао је тениски тренер: - Мислим да је силовање с 13 године поприлично лоше. Поготово ако је реч о тениском тренеру, коме сам веровала. У мојим очима, он је био "узор моћи". Била сам "фит" и спретна с тениском лоптом. Ипак, искористио ме, због чега је отишао у затвор -  рекла је глумица која се сада налази у шестом месецу трудноће.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јуст реалисед И’м гонна хаве то гиве биртх агаин.

А пост схаред бy ЈеСсИе ЦаВЕ (@јессиецаве) он

- Силовање које ми се догодило, потпуно је обилежило моју адолесценцију и ране двадесете, још се опорављам и сматрам да моје сексуално одрастање није било исто као и туђе-, признала је глумица која се на све не осврће с презиром.

Прочитајте још: ГРЕТА ГАРБО, најпознатија глумица СТАРОГ ХОЛИВУДА: Одрастала је у СИРОМАШТВУ, а о њеном ЖИВОТУ се и данас говори

- Мислим да још на сопственој кожи осећам последице тога, али 18 година касније, што више времена пролази, можда звучи грозно, али - сретна сам, срећна сам што ме то силовање није уништиил -  закључује глумица која са супругом Алфиејм Броуном, с којим има шестогодишњег Доније и четверогодишњу Маргот, очекује треће дете.

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas