· · Коментари: 0
срећа

Глумица Марина Ћосић поделила је РАДОСНЕ ВЕСТИ: "2020 година нам је НАЈВЕЋУ ЖЕЉУ ипак испунила!"

Љубав станује на њиховој адреси.

1601205071_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм/ Марина Мирковић

Млада глумица Марина Ћосић коју знамо из серије Истине и лажи у којој је тумачила лик Софије објавила је лепе вести на свом инстаграм профилу, постаће мама.

Пре мање од месец дана удала се за свог вишегодишњег изабраника Николу Мирковића, који јој је приредио бајковито венчање о коме ништа није знала. Само ју је сачекала просидба, а одмах затим и матичар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наса прица је све само није обицна и свакодневна, али је за цео зивот. Убрзо након упознавања и поцетка забављања смо поцели да зивимо заједно, и прицамо о заједницком зивоту и деци и свему сто зелимо. Одмах смо се слозили и око замисли венцања. Прицали смо цесто о томе и мастали. Ја нисам имала појма да цовек мојих снова, зели да ми испуни снове. Да прикупља све време информације од мене месецима уназад, и планира највеце изненађење икад. 04.09.2020. ме је Никола запросио у винограду, незнавси да сам тако замисљала саврсену веридбу, јос одавно кад сам први пут била у виноградима Тоскане. Нисам му никада рекла тај детаљ да не бих утицала на његове зеље. Запросио ме је са најлепсим прстеном који сам видела, који има јос од фебруара у куци својих родитеља. 💕💍 Наставак у следец́ем посту 🔜🔜🔜 #прицаоверидби #прицаовенцању

А пост схаред бy Марина Мирковић (@маринацосиц) он

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наставак ⬇️🥰 Након тога, крецемо ка сместају који је био замисљен за прославу веридбе. Долазимо тамо, кад - НОВО изненађење! Из сваког угла куце у коју смо досли излазе људи. Моје куме, његов кум, насе породице и сниматељи. И наравно, Лаки. Сви се појављују. Ја сам наравно у соку толиком да не могу ни једну рец да изустим. По ко зна који пут тог дана, иако је и даље јутро, плацем од среце која ме је снасла. Сестра ме хвата за руку и води у собу - поциње да ме сминка и облаци за сликање и прославу веридбе. Ја видим одело које сам наменила за свадбу, за тај тренутак одласка у опстину, који цекамо вец месецима јер нас је снасла и Корона и доста неких тузних догађаја, и никако да ухватимо моменат. Али ОН зна ста сам хтела да обуцем. Данима је “крао” моје ствари из стана, сто није лако јер ја све примецујем, и знам тацно где ми ста стоји. Гледам у Тамару и питам: “Јел се ја то удајем данас?” - са сузама у оцима. Тамара мртва хладна изговара да су предлозили Николи да се данас обави сликање венцања које це да се деси у наредном периоду јер је куца предивна, па су ми зато донели одело. Излазим напоље у свом белом оделу, и не верујем да су сви људи ту, моји најблизи. Једва се суздрзавам да не покварим сминку. Никола ме хвата за руку и води негде даље. Долазимо у опстину, где нас цека матицар. Мама прилази са бидермајером и Тамара са рузицом за младозењу. Ја се удајем. Удајем се за моје најдивније бице, и не морам ни секунде висе да цекам да га зовем мојим СУПРУГОМ, како сам га звала и пре удаје. Одувек је ОН мој муз. Тог дана изговарам своје друго најсигурније ДА у зивоту. 💍👰🏽🤵🏽 Наставак у наредном посту 🔜🔜🔜 #прицаоверидби #прицаовенцању

А пост схаред бy Марина Мирковић (@маринацосиц) он

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.