· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Глумица се због улоге у филму "Тома" потпуно трансформисала: Да ли је препознајете? (ФОТО)

Од риђокосе до црнокосе

1611941197_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Позната глумица у једној емисији појавила се са потпуно другачијом фризуром од оне на коју смо иначе навикли. 

Прочитајте још: Појавиле су се нове слике: Какву лепотицу шета Биковић - горе друштвене мреже! (ФОТО)

Некада риђокоса, а данас тамносмеђа, Паулина Манов је са гледаоцима поделила и да је разлог ове промене професионалне природе. 

- Због улоге сам променила фризуру, улоге у филму "Тома". Када сам дошла на кастинг Бјела ме је питао да ли сам спремна да потпуно променим фризуру и одмах сам рекла „да“. Одувек маштам да се због неке улоге потпуно трансформишем и да буде драстична промена. Могу рећи да је и ова промена фризуре драстична - рекла је Паулина у емисији "Кец на једанаест" и додала да у филму глуми лик Љиљане:

-Да, то је та Љиљана. Све што оста од живота... Она је у филму супруга лекара који брине о Томином здрављу, а којег игра Петар Бенчина.  Верујте да сам се играјући у филму изненадила за колико песама заправо нисам ни знала да су песме Томе Здравковића- рекла је Паулина и открила да је имала доста проблема и са вишком килограма након трудноће, али је успела да смрша и достигне килажу коју је желела.

- То сам већ једном причала, али волим да поновим јер на тај начин пружам подршку свим оним женама које се у овом тренутку боре с килажом. Желим да им кажем да је могуће да се врате на старо. Ја јесам. Пре него сам први пут остала трудна преминуо ми је отац и то је за мене било јако стресно и тужно. Много сам тада смршала. Када сам затруднела схватила сам да за све у животу постоји време, и за тугу и за радост и за – уживање у храни. Потпуно сам се опустила и решила да једем све што ми се једе и у количинама које ми се једу. Јела сам огромне количине чоколаде, гриза са чоколадом, бурека... На једном породичном весељу мама каже да сам појела кило меса, иако пре трудноће, а ни данас, уопште нисам љубитељ меса. Пред порођај више нисам смела да станем на вагу – казала је глумица.  

Прочитајте још: Користила име Џорџа Клунија да би резервисала сто у ресторану, а онда је глумац позвао

Како је објаснила, осећала се као да живи у туђем телу, али није се секирала већ је то много забављало. 

-Било ми је веома занимљиво да живим у том телу. Код куће нисам имала огледало па бих тек када бих са бебом изашла у шетњу у излогу неке радње видела колика сам заправо. Све што бих купила да обучем било ми је мало, а када сам смршала куповала сам велике ствари, нисам могла да се саставим. Требало ми је 19 месеци да смршам, исто онолико колико ми је требало и да се угојим тих 30 килограма. Напорно сам вежбала али сам месечно губила тек око два килограма – присетила се Паулина. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.