Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОРОНА

ГЛУМИЦА Тања Пујин о животу у Риму: "Годину дана сам без посла! Живи се као у доба инквизиције!"

Једна од најлепших Југословгенки Тања Пујин живи 30 година у Риму, а последњих годину дана су се претворила у пакао.

1612269352_Tanja-Pujin.jpg
Фото: А. М.
Oglas

- Годину дана сам без посла, као и моје другарице. Италијани су нон-стоп у карантину. Живи се као у доба инквизиције! - каже Тања Пујин, наша глумциа кој три деценије живи у Риму.

Прочитајте још: Краљевска кућа ОБРИСАЛА име Меган из крштенице Арчија? Или су годинама ПЛАНИРАЛИ бег?

Глумила је у многим филмовима, попут "Октоберфест", "Бољи живот" и "Ми нисмо анђели", а онда се заљубила у Ђулија Червинија и преселила се у Рим. После три деценије почела и приватни бизнис туре по Риму које имају "мирис и укус". А, онда је почела корона и Италија је била прва на удару.

Крађе су ужасне
У Италији је трећина људи имала послове "на црном", а те додатне приходе више нема. Почеле су крађе. Краду јер морају. Краду се дечије јакне, колица за бебе...

- Када у Београду чујем да неко каже "сироти ми како се патимо", мени се плаче и смеје, јер су Италијани годину дана у изолацији. У Италији нема вакцине и нема изласка из куће - каже Тања Пујин.

Рим изгледа језиво, страшно, празно.

У Италији је све затворено: кафићи, ресторани, бутици, биоскопи, позоришта. Када је Тања послала пријатељима поруку да је у Београду била у позоришту, а после и на коктелу - нико јој није веровао.

Прочитајте још: Стил Викторије Бекам: Удобност и елеганција у једном, комбинација вредна сваке пажње (ФОТО)

- После три месеца су нас пустили да изађемо из стана и одмах смо отишли до Форума. Истог тренутка сам почела да плачем, јер не можете да замислите колико је језиво видети град, који годишње послети пет милиона туриста, одједном апсолутно празан - сећа се наша глумица.

Тања Пујин је тренутно у Београду Фото: А. М.

Од чега живе Италијани? Већина је остала без посла, а 90% оних који раде не иду на посао, већ раде од куће. 

Поврће из Тањиног врта

Прочитајте још: РАЗОТКРИВЕНА: Краљица Елизабета има ДВА разрађена СИГНАЛА за УЗБУНУ које знају само сарадници

- Многе моје другарице су без посла, добијају помоћ од државе, а ми живимо од супругове пензије. Такође, имам органску башту на ободу Рима. Простире се на једном ару, имам 18 редова дугачких 10 метара. Пријатељима са децом дајем свеже поврће из баште коју заједно окопавамо - каже Тања Пујин.

Органско поврће поклања другарицама које имају децу.

Органска њива се налази код Апиа антике, на ободу старог Рима и до ње се стиже 30 минута пешице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas