· · Коментари: 0
ДИВА

Глумицу чијој се лепоти дивио цео свет, мајка је звала "ружно паче", а у последњем интервјуу рекла је да је била у праву! (ФОТО/ВИДЕО)

Одри Хепберн била је миљеница многих.

1627723051_odri.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ видеос ин мy фолдер

Одри Хепберн била је британска глумица и модел, цењена због улога и беспрекорног стила, звезда која се ретко рађа.

Из два брака има два сина, Лука и Шона.

Напустила нас је 20. јануара 1993. године.

Прочитајте још: Права пепељуга! Од робијашице до најутицајније модне иконе и манекенке, невероватна прича Лене Перминове! (ФОТО)

Увек скромна

Три године пре смрти, новинар је успео да добије интевју са Одри и то ни мање ни више него у њеном дому у Швајцарској, што није уобичајено, јер је глумица највише ценила приватност.

"Увек сам имала велике сумње у себе, свој изглед, таленат или такозвани таленат и зато никад нисам веровала у то, веровала сам у резултате и задовољна сам њима, али ја се нисам променила."

На питање новинара да ли је увек била тако кул и прибрана, глумица се насмејала и одговорила: "Ви то зовете кул и прибрано, али нисам тако кул и прибрана унутра."

Мајка ју је назвала ружним пачетом.

"Била је у праву, само што се ружно паче претворило у прелепопог лабуда, што се није мени десило."

25 филмова за три деценије каријере

Током своје три деценије дуге каријере, Одри је направила 25 филмова, што је за филмуску индустрију мало, с озбиром колико је година била присутна. Објаснила је због чега је то било тако.

"Одувек сам ценила свој приватан живот и онда кад сам добила своје дечаке, желела сам да проведем много времена са њима. Оно што сам радила пре него што сам добила синове, је било да сам радила два филма годишње, а потом сам узимала годину дана паузе, јер никад у потпуности нисам разумела како можете да будете добра супруга и да стално будете одсутни правећи филм, а још мање сам могла да разумем како можете да будете мајка, ако не можете да водите децу са собом, а не можете ни да снимате код куће."

Водитељ је скромну глумицу подсетио да за њен успех нију заслужни само срећа и случајност једини фактори који су је учинили глумицом и да је она сигурно желела да постане глумица, на шта је Одри одговорила у свом стилу.

"Не, не, не, ја сам желела да будем плесачица и даље то желим, то је мој сан. И данас када одем да гледам балет, толико сам емотивна и дирнута игром."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.