· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Годинама се бори са ВИШКОМ КИЛОГРАМА, а онда се коначно скинула и "запалила" Хургаду! Ево како изгледа МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ (ФОТО)

Популарна певачица признаје да се непрестано бори да постигне и одржи савршену килажу

1624480700_milica_todorovic_26012018_0007.jpg
Фото: Атаимагес

Популарна и успешна млада певачица, Милица Тодоровић надалеко је препознатљива по свом шарму, безграничном смислу за хумор и шалама пре свега на свој рачун,Једна од неизоставних шала тиче се и њених килограма, односно непрстане борбе саме са собом да се држи здраве исхране и здравих намирница.

Прочитајте још: Милош Биковић на тешким мукама: Погледајте ко му задаје озбиљне проблеме (ВИДЕО)

У последње време на друштвеним мрежама похвалила се напорним тренинзима, а онда се и у јавности појавила са савршеном фигуром и видно смањеним бројем килограма. Сада је отишла корак даље и показала савршено извајано тело и популарне плочице на стомаку на којој јој могу позавидети и активне спортисткиње.

Милица Тодоровић на одмору

Прочитајте још: Тања Савић коначно је вратила децу у Србију, а овај најемотивнији тренутак промакао је свима (ВИДЕО)

Певачица Милица Тодоровић тренутно је на одмору у Египатском летовалишту Хургада, одакле је своје пратиоце на друштвеним мрежама почастила врелим фотографијама у купаћем костиму.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.