Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТОП-ФОРМА

Ево како се решити ВИШКА КИЛОГРАМА на проблематичним местима: СТОМАК имају пивопије, а ЉУБАВНЕ РУЧКЕ кажу - СТРЕС

Појава наслага око струка има везе са анксиозношћу и стресом, због чега стручњаци препоручују бављење јогом

1595850930_Depositphotos_224403724_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Мало је особа са идеалним мерама и килограмима. Већини нека “ситница” изглед квари, а свако би, наравно, желео да изгледа беспрекорно. Поготово сада када тело тражи да буде ослобођено од сувишне гардеробе. Најчешће се жале на проблематичну задњицу, стомак, бочне наслаге код струка - жаргонски назване “љубавне ручке”, горњи део тела.

Прочитајте још: Овде сунцобран и лежаљке НЕ ПЛАЋАТЕ, хране има КОЛИКО ЖЕЛИТЕ, а за децу је све БЕСПЛАТНО (ФОТО)

Прочитајте још: ПРЕСКАКАЊЕ ВИЈАЧЕ против целулита заиста делује! ОВО су савети и трикови за савршено тело (ВИДЕО)

Криви су гени за кукове?
За спорне делове тела који најбрже добијају на тежини, а најтеже се вишка ослобађају одговорни су гени, кажу стручњаци. Ако мајка има избачене кукове и позамашну задњицу, велика је вероватноћа да је и ћерка наследити.

Горњи део тела

Ако се најбрже дебљате у горњем делу тела, обратите пажњу на исхрану. Ова врста гојења је последица уношења претеране количине хране у сваком оброку. Зато, пазите на унос хране и шећера, вежбајте или макар шетајте најмање 30 минута свакога дана.

Гуза каже - хормони!

Задњица и бутине

Уколико вам се све што поједете и попијете “лепи” искучиво на задњицу и бутине, обратите пажњу на хормоне. Ова врста дебљања често је повезана са хормонским дисбалансом који се нарочито испољава за време пубертета и менопаузе. Постоје и друге бројне неповољне ситуције у животу, као што је стрес. Избегавате седење, пушење и алкохол. Од вежби, најделотворније су са теговима.

Љубавне ручке имају људи под стресом.

Љубавне ручке

Појава овог типа наслага има везе са анксиозношћу и стресом. Особе које нису најбољег менталног стања често налазе утеху у грицкалицама, углавном слатким. Уколико такво стање потраје, након извесног времена се преко ивице фармерки јављају наслаге сала, познате као “љубавне ручке”. Отклоните тај окидач. Стручњаци саветују да почнете да вежбате јогу.

Лењост ствара стомак Фото: Депозит

Стомак и леђа

За лоше стање стомака и леђа кључни кривац је физичка неактивност. То се посебно односи на некада посвећене вежбаче, који су постали пасивни. Ови делови тела складиште највише масти. Једите здраве намирнице и настојте да се вратите вежбању.

Прочитајте још: Изгледајте као МАДОНА! Вежбајте као светска звезда уз помоћ - ПЕШКИРА (ВИДЕО)

Само стомак

Ако неумерено пијете пиво и друге врсте алкохола, не треба да се чудите што се суочавате са “пивским стомаком”. Алкохол је одговоран и за отеченост . Ако још и отежано дишете, време је да смањите количину пића и прионете на вежбање и кретање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas