· · Коментари: 0
САВЕТИ

Превише ВРУЋА вода убија УКУС чаја: Ово су ГРЕШКЕ које правимо приликом кувања

Никако не радите ове ствари

1614608564_caj.jpg
Фото: Пиxабаy

Познати и професионални кушач хране, Мартин Исарк, открио је какве све грешке људи праве приликом кувања.

Прочитајте још: Невероватна МОЋ у лечењу ЖЕНСКИХ болести: Од ове биљке направите чај за ОЗРАЧЕНЕ, ранице на материци и КАНДИДУ

Фото: деспоситос

Познато је да су Британци, главни конзуматори чаја. Икао се количина млека и шећера разликује од особе до особе, сви имамо исту методу приликом припремања омиљеног напитка. Сачекао да прокључа воду, а затим у шољу ставимо кесицу са чајем. Према овом конзументу хране, сви радимо погрешно исту ствар, па чак и врсни познаваоци чаја.

Он сматра да никако не бисте требали да користите, кључалу воду за прављење традиционалног чака јер ће се тако изгубити његов укус, према његовим речима "ништа неће бити бољи од воде из купуса".  Наводи да је потребно да се вода охлади на 80 степени. Он је објаснио да је кључала вода само мит о прављењу чаја.

Прочитајте још:  Не морамо увек да посежемо за кремама: Ова храна садржи КОЛАГЕН

- Превише врућа вода убиће пожељне укусе и нијансе чаја- закључио је Мартин, који сматра да његов поступак треба да испробате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.