Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Грешке приликом наношења АЈЛАЈНЕРА које вероватно правите: Да ли и ви гледате право у огледало?

Ајлајнер оку даје потпуно другачији изглед и шминку доводи до савршенства.

1624257420_ae9c3cbdd657bb813e6e209b33ad59300408db32.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Не морамо да будемо професионалци како бисмо савладали технику наношења већ само да пратимо неколико једноставних корака.

Грешке приликом наношења ајлајнера

Гледамо право у огледало

Тешко је нанети ајлајнер без гледања у огледало, међутим, поглед право у огледало може да доведе до неравномерног наношења, попут празнина између ајлајнера или оловке за очи и линије трепавица. Зато шминкери имају решење које подразумева да гледамо према доле док наносимо ајлајнер на горњи капак. Овај поступак ће осигурати да вам је оловка што ближе трепавицама.

Прочитајте још: Мелем од ДУЊЕ уклања боре и негује усне

Вучете кожу током наношења

У теорији има смисла да чвртсто затегнемо кожу како бисмо били сигурни да нец́емо да направимо неравнине и празнине. Међутим, ово је проблематично јер може да направимо неравнине и квачице.

Црни ајлајнер дуж водене линије ока

Ако одлучите да ризикујете и користите оловку за очи уз водену линију, бољ еје да заобиђете црну боју. Овај поступак може да учини да очи изгледају мање. Уместо тога шминкери предлажу употребу беле боје како би очи изгледале шире.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas