· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ГРОМ ће вас удари од 27. до 35. године или НИКАДА

Често се каже да љубав није математика, али једна студија је показала да, ипак, јесте игра бројева.

1620725155_Depositphotos_157152514_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Математичарка и професорка на универзитету у Лондону, др Хана Фрај, успела је да израчуна у ком периоду живота постоји највећа могућност да сретнете праву љубав.

Прочитајте још: Како препознати ПРАВИ МЕД: 5 трикова уз које ћете увек моћи да изаберете најбољи! (ВИДЕО)

Дошла је до закључка да је велика вероватноћа да између 27. и 35. године упознате идеалног партнера, особу која ће вам одговарати више од свих са којима сте раније излазили. Рецимо, уколико желите да се венчате пре 40. године, а почели сте да излазите са 15, вероватно нећете пронаћи идеалног партнера до 27.

Највећа вероватноћа је да ће се права љубав десити од 27 до 35 година.

Докторка Фрај се у истраживању ослањала на математичке обрасце, статистику и алгоритме, укључујући и оно што је назвала "теоријом оптималног заустављања". Њена теорија доводи у везу људско понашање с математиком, али наглашава да љубав увек превазилази бројке.

Прочитајте још: Ако сте заљубљени у кума поставите себи само једно питање

Математика не лаже, али ни срце. Дакле, ако сте пронашли некога с ким мислите да можете да проведете живот пре 27. године, то не значи да он није ваша права љубав.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.