· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

ШОК ПРИЗНАЊЕ Гвинет Палтроу: "Пила сам седам ноћи недељно, тотално сам скренула с правог пута"

Глумица је шокирала јавност својим признањем.

1620832499_w_51843024.jpg
ЕПА

Позната холивудска глумица Гвинет Палтроу одувек је водила рачуна о исхрани и линији, а на својим друштвеним мрежама неретко промовише и здрав начин живота.

Међутим, током карантина глумица је почела да пије алкохол и да једе намирнице које иначе није јела, па се због лоших животних навика за кратко време угојила чак шест килограма.

Прочитајте још: Дијета Гвинет Палтроу: Глумица открила тајну своје савршене линије

Наиме, она је за стране медије признала како је пила без престанка, кувала тестенину и јела хлеб.

Пила је виски седам дана у недељи.

"Пила сам седам ноћи недељно, кувала тестенину и јела хлеб. Тотално сам скренула с правог пута", рекла је Гвинет, и додала:

"Мислим, ко пије више пића седам ноћи у недељи? То није здраво. Волим виски и производим фантастично пиће које се зове Бусер Палтроу, а назвала са га по деди који је волео разне вискије. То је сјајни виски од киное из дестилерија у Тенесију, с јаворовим сирупом и лимуновим соком. Сваке ноћи попила сам два таква вискија", испричала је Гвинет за "Мирор".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.