Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОМ

Хаос у орману значи да сте се угојили, папири на столу да сте лењи, а пун гепек?

Искористите празник да промените живот! Када некоме први пут уђете у кућу, можете много да откријете о њему. А шта о тој особи говори неред у простору у којем живи?

1619181731_Depositphotos_241107370_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Кренимо од ормана. Неуредан гардеробер указује на то да сте носталгични, да маштате о временима када сте били млађи, мршавији, срећнији...

Прочитајте још: Промените КАРАКТЕР дома: Потребна вам је трака, мало фарбе и - БЕЛА ВРАТА (ВИДЕО)

Баците мале ствари одмах!
Можда вас одређени одевни предмет подсећа на период када сте све желели и могли. Али да бисте уживали у садашњем тренутку, оставите прошлост иза себе и уведите ред у свој живот. Ствари које нисте обукли шест месеци, а сигурни сте да их нећете носити, поклоните неком.

Ако вам је сто увек прекривен хрпом папира, то значи да не желите да се покренете. Стручњаци кажу да на тај начин избегавате да се суочите са проблемима или одуговлачите са важним животним променама.

Сто са папирима каже: Покрени се човече!

Постоје ствари и ситуације које једноставно не можете да избегнете, зато је најбоље да се са њима одмах суочите и решите их. Крените од распремања стола и бацања непотребних папира.

Пун гепек значи да чове не зна да каже НЕ

Појединим људима је и аутомобил често у нереду, па на седишта и у гепек стављају све што им дође под руку. То је показатељ да не умеју да поставе границе и допуштају људима и стварима да се уселе у сваки део њиховог живота, чак и тамо где им није место. Неред у аутомобилу је неретко знак да се осећате преоптерећено, то би требало да буде ваш лични простор, а не место за одлагање свега и свачега.

Прочитајте још: Open space и кухињско ОСТРВО су одличан избор, али само уз један УСЛОВ

Таван и подрум такође многима служе као место за одлагање непотребних ствари и скупљање прашине. Помисао да нешто баце може изазвати осећај кривице и издаје, што с временом постаје емоционални терет. Дакле, сачувајте драге успомене, а непотребних ствари решите се што пре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas