· · Коментари: 0
ОДЛАЗАК

Какав БУМ из краљевске породице: Хари се вратио у Америку, Меган контактирала краљицу - догодило се (НЕ)ОЧЕКИВАНО

Меган није присуствовала сахрани принца Филипа, али се јавила краљици.

1619080804_meganma.png

Ових дана спекулисало се да ли ће Хари остати за краљичин 95. рођендан. Ако остане, значи да је до неког помирења дошло и да су се односи изгладили, а ако се врати пре рођендана значи пак да до помирења није дошло. По свему судећи, до помирења није дошло.

Меган Маркл није отпутовала на службу која се у суботу одржала у дворцу Виндзор, јер је у поодмаклој трудноћи - али се наводи да се побринула да разговара са краљицом пре сахране.

Прочитајте још: После 7 деценија, краљица Елизабета слави рођендан без принца Филипа, а да ли сте знали да она има и свој службени рођендан?

Меган Маркл и син Арчи разговарали су са краљицом уочи сахране принца Филипа, тврди краљевски извор. Војвоткиња од Сасекса није отпутовала на сахрану која се у суботу одржала у замку Виндзор, јер је у поодмаклој трудноћи. Али како извор каже, глумица се постарала да претходно ступи у контакт са краљицом. Војвода од Сасекса вратио се кући, у Калифронију, да би био са Меган и малим сином након боравка у Великој Британији. Тврди се да је Хари одлетео без решевања конфликата у којој су учествовали његов отац принц Чарлс и брат принц Вилијам.

Браћа су разговарала са оцем

Током сахране фокус је био на томе да ли ће браћа комуницирати, а рођак Питер Филипс их је раздвојио у колини иза ковчега. Хари и Вилијам су виђени да разговарају након церемоније, а такође је била присутна и Кејт Мидлтон. Тврди се да је пар провео два сата у разговору са принцом Чарлсом.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.