Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНО

Хидрира, уједначава и освежава тен: Ако имате проблема са масном кожом, испробајте ову маску!

Многи имају проблема са масном кожом лица.

1613656322_maska-yelna.png
Фото: Yоутубе принтсцреен / Аудреy Вицториа
Oglas

Масна кожа лица је естетски проблем који мучи велики број жена. Масна кожа је резултат појачаног лучења себума из лојних жлезда, а добра вест је да се ово стање може контролисати редовном употребом адекватних маски. 

Прочитајте још: Крем не уклања ЦЕЛУЛИТ: Ево још 8 лажи које изговарају козметичари

Иако ниједна жена не воли када им се кожа "сија", чињеница је да особе са маснијом кожом касније добијају боре и последице старења се јављу знатно касније него код особа са сувом кожом.

Уколико спадате у ову групу жена, онда испробајте ову маску за лице:

За припрему ће вам бити потребни следећи састојци:

  • Сок од пола лимуна
  • 4 кашичице зелене глине
  • 1 кашичица ружине воде

Припрема: Помешајте лимуни глину, а након тога додајте и ружину воду. Маску нанесите на чисто лице и оставите да делује док се маска не стврдне. Након тога исперите млаком водом.

Прочитајте још: Прославила ју је Кери Бредшо, а након две деценије ова ТОРБА поново осваја свет (ФОТО)

Лимун и глина матирају кожу и регулишу лучење себума, а ружина вода је ту да дубински хидриралице.

Маску можете користити једном до 2 пута недељно. Након сваке употребе, лучење себума би требало да се постепено смњује.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas