Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ВОЛИМ СРБИЈУ

ХИТ! Можете на БЕСПЛАТАН ОДМОР иако нисте пензионер: Улазнице за бање добијају и ОВИ грађани!

Ове године за њихов опоравак планирано је 473 милиона динара

1621594866_selo.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Више од 15.000 пензионера моћи ће ове године бесплатно да се одмара у некој од 24 бање.

Пријава траје до 31. маја, а услов је да пензија није већа од просечне. За десетодневни бесплатан опоравак много су заинтересованији пензионери у граду док се пољопривредни на то одлучују тек кад више не могу на њиву.

За опоравак у неком од лечилишта могу да конкуришу сви чија је пензија до 29.378 динара. Предност имају најстарији са нижим примањима и дужим пензионерским стажом.

У Лесковцу су додатно подстакли пензионере са села.

Осим пензионера, право на бесплатан боравак имају пратиоци слепих лица и деце која примају породичне пензије.

– Интересовање је велико не само у граду, ми смо отворили пунктове и у Вучју, Брестовцу и у Грделици – каже председник Удружења пензионера Лесковца Братислав Здравковић.

Раније су пензионери бесплатан опоравак у бањи могли да користе једном у пет година.

– Прошле године смо променили правилник о друштвеном стандарду, тако да пензионери могу само један пут у животу да иду и користе рехабилитацију да би могао што већи број њих да иде и да користи ову погодност – објашњава заменик директора Фонда ПИО Александар Милошевић.

Од бољег пуњења буџета зависи и побољшање стандарда пензионера. Ове године за њихов опоравак планирано је 473 милиона динара.

Осим пензионера, право на бесплатан боравак имају пратиоци слепих лица и деце која примају породичне пензије.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas