Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХАЉИНИЦА

Хит на интернету: НЕОБИЧНА ХАЉИНА залудела друштвене мреже (ФОТО)

Шашава хаљина залудела друштвене мреже.

1598516500_Capture2.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / лирика.матосхи
Oglas

Наиме популарна хаљина дело је америчке дизајнерке Лирике Матоши, која је прави бум на модној сцени направила пре неколико сезона својом ружичастом хаљином са принтом срца.

Прочитајте још: БИЗАРНО ИЛИ НЕ? Овај нови тренд је ЗАПАЛИО друштвене мреже (ФОТО)

Након фаворита са срцима, Матоши је за летњу сезону припремила модел које ће одушевити све романтичне душе. У питању је ‘Страwберрy Миди Дресс’, која је одмах постала хит на друштвеним мрежама.

Посебан печат овој креацији дају пуфнасти рукави у комбинацији са принтом јагода.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍓🍓🍓

Објава коју дели Лирика Матосхи (@лирика.матосхи) дана

Колико је хаљина популарна на друштвеним мрежама говоре и бројне илустрације, расправе, дивљења па чак и песме.

Прочитајте још: Погрешно коришћење ЧЕТКЕ повећава могућност ОПАДАЊА КОСЕ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@лаерке_вицториа 🍓🍓🍓

Објава коју дели Лирика Матосхи (@лирика.матосхи) дана

– Људи купују хаљину, иако не знају где ће је носити због пандемије вируса, а неки је носе и по кући. Лично не знам где бих је носила, јер нисам обукла хаљину од почетка пандемије – рекла је Матоши за ‘Вогуе‘, као један од разлога популарности модна креаторка навела је велики избор величина, што често није случај са хаљинама.

Прочитајте још: "ЛЕДЕНА МЕТОДА": Примените ове савете и учините да вам ДЕКОЛТЕ И ВРАТ буду увек свежи и затегнути

Такође многи хаљину упоређују са хаљинама познатих Дизнијевих принцеза.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхе Страwберрy Дресс🍓 Сwипе то wатцх тхе wоркинг процесс 🍓

Објава коју дели Лирика Матосхи (@лирика.матосхи) дана

Практична, а савршена комбинација!

Уколико вам се ова прелепа хаљина свидела америчка дизајнерка у колекцију је додала и маску за лице са принтом јагода. Ако желите комплетан изглед, поштујући мере заштите од пандемије, ово је савршена комбинација!

Прочитајте још: Ако до сада нисте пробали ево прилике: Спашава ЛОШУ фризуру и даје ЕГЗОТИЧАН изглед

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@_самантхалоган wеаринг тхе страwберрy маск 🍓🍓🍓

Објава коју дели Лирика Матосхи (@лирика.матосхи) дана

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas