· · Коментари: 0
ВИТКЕ

Хоћете да СМРШАТЕ? Пробајте МИКРОБИОМ ДИЈЕТУ која каже: ЈЕДИТЕ СВЕ!

Британски научници су дошли до невероватног, а уједно логичног закључка - треба јести све!

1604415673_pexelsTanjir.jpeg
Фото: Пексел

Доктор Рафаел Келман сматра да су мршави људи мршави зато што имају фантастичну колекцију микробиома!

Прочтиајте још: Да ли сте чули за КУПУС ДИЈЕТУ? Траје САМО 7 ДАНА, резултати се виде ОДМАХ, а губи се ПЕТ килограма

Наиме, британски научници су урадили обимно истраживање близанаца, а циљ је био да открију зашто је један мршавији, а други има вишак килограма. Претпоставили су да порекло и склоност гојењу нису кривци, јер је реч о - близанцима. Детаљно су испитивали шта близанци једу.

Микробион и стрес
Микробиом производи мноштво неуроактивних супестанци, као што су допамин и серотонин, па се испоставило да чине људе срећним, јер су најбоља одбрана од стреса,

Испоставило се да дебељуце тално држе дијете и воде рачуна о исхрани, а мршави једу шта стигну и не праве списак хране и калорија.

Сваштоједи су најздравији и најсрећнији људи!

Убрзо су дошли до логичног закључка: што је већа колекција микробиома у цревима особа је мршавија!

Све једите Фото: Пексел

Микробиоми су бактерије, фунги и археје, а сматрају се добрим бактеријама у цревима. Они који имају ограничен мени, попут вегетаријанаца, имају исту врсту микробиома, док сваштоједи имају богату колекцију микробиома. Ово правило нарочито важи за људе који стално једу пржено, месо или брзу храну. Дакле, не треба јести јабуке и лимун сваки дан, већ их заменити са крушкама, шљивама...

Прочитајте још: Време је за ДУГИНУ дијету којом се МРШАВИ 8 килограма и јача ИМУНИТЕТ

Доктор Келман нарочито препоручује да се у исхрану уврсте црни и бели лук, риба и воће, пасуљ и млечне прерађевине, али да се никако не избегавају уља. Као врло користан препоручује кисели купус.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.