Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп до 12. децембра: Напетост и нервоза, а један знак је ПОБЕДНИК периода

Пазите шта причате, прегризите језик, чувајте се агресије сваке врсте и повреда.

1606464279_NedeljniPexel.png
Фото: Пексел
Oglas

ОВАН

Посао

Прихватате задужење да завршите нешто што до сада нисте радили. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом који је у датим околностима немогуће обавити. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити, не увиђате да вам се отвара прилика услед које, уз мали труд, можете трајно засијати.

Подршку доживљавате као притисак...

Љубав

Стиже вас умор. Имате потребу да се повучете и дуже временске периоде проводете у самоћи. Ако сте у вези партнер ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако нисте, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин интересантна али оптерећује вас својим причама и песимизмом.

Здравље

Будите умерени у исхрани.

Прочитајте још: Да ли је НЕФЕРТИТИ ПРЕВАРА СТОЛЕЋА? Пет непорецивих ДОКАЗА то тврди!

БИК

Посао

Интересују вас неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. С друге стране, ово је период када можете очекивати компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца, па нема претераног разлога за бригу. Нови начин пословања за вас подразумева додатни притисак с којим се за сада успешно носите.

Почиње нови начин пословања, није пријатан.

Љубав

У кући је свако усмерен на своје потребе. Иако је све напорно, вама прија близина породице јер сте свесни да сте, ових дана, једни другима најбољи пријатељи. Ипак, истовремено вас фрустрира целокупна ситуација јер због ње су отказани друштвени догађаји које сте дуго ишчекивали.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: По наређењу тајних сила ЦАР је ЖРТВОВАН: Црква тврди да су РОМАНОВИ убијени на РИТУАЛАН НАЧИН

БЛИЗАНЦИ

Посао

Сналажљиви сте, без обзира на величину препреке на коју наилазите. У комуникацији сте брзи, све функционише како треба, али резултатима нисте задовољни. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да сачекате да се овај период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, али то не решава све проблеме у потпуности.

Проблеми у породици, а на послу је добро.

Љубав

У оквиру породице усредсређени сте на неке проблеме, силно време проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа непријатна дискусија може прерасти у свађу.

Здравље

Нервоза.

РАК

Посао

У овом периоду неопходно је да успоставите прави баланс између захтева претпостављених и реалних могућности. Истовремено, неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на погрешан начин ћете себе презентовати. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где се о вама одлучује.

Код ваших укућана све зависи од новца!

Љубав

Расположење зависи од количине новца који вам је на располагању. У изгледу је сукоб с укућанима око заједничких финансија. Могући су неспоразуми око приоритета јер је за вас свака куповина непотребно трошкарење у ситуацији која је по вашем мишљењу веома забрињавајућа, а то је напорно за околину.

Здравље

Будите умерени у храни и пићу.

ЛАВ

Посао

Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, без обзира на необичност и све тешкоће којима смо блокирани, за вас је ово одличан период за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

Реорганизујте посао, ово је одличан период.

Љубав

У кругу блиских људи успевате да засијате. Задовољни сте собом, препустили сте се романтици. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте мало хладне главе како се не бисте разочарали.
Здравље

Више се крећите.

ДЕВИЦА

Посао

Чини вам се да сте препуштени себи и да вас нико не подржава. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, могуће су непријатности током овог периода, али не брините јер из свега излазите без последица. Можда звучи невероватно, али за вас ће се, из свега, изродити нове прилике.

Могуће су непријатности, али без бриге.

Љубав

У кругу породице, све што кажете, окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу која може оставити трајне последице. Повуците се на време јер није прави тренутак за истеривање правде.

Здравље

Смањите унос слаткиша.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

ВАГА

Посао

За вас нема дилеме, ако се све уради по правилу, резултати не могу изостати. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму обавеза које преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Љубав

Изложеност члановима породице представља отварање фронта на коме битка непрекидно траје. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, осталим укућанима такође. Уколико не пронађете начин да разрешите тензију, свака наредна расправа ваше односе води у озбиљна захлађења.

Здравље

Проблеми са синусима.

ШКОРПИЈА

Посао

У изгледу је неко решење или одлука претпостављених лица. Спремите се на непријатности. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако ових дана морате да донесете неку важну одлуку, покушајте да то одложите и на тај начин прођете што безболније.

Атмосфера у кући је напета.


Љубав

Целокупна ситуација у којој смо се нашли много утиче на атмосферу унутар вашег дома. Осетљиви сте на туђе лоше расположење, па то може произвести мрзовољу. Нека вас не брине привидна енергетска нестабилност, до краја овог периода хармонија се успоставља и ви ћете се привићи на све.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

СТРЕЛАЦ

Посао

Неопходно је да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која се може појавити у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа могу бити презахтевни за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Будите пажљиви, чувајте се агресије и повреда

Љубав

Аспекти који описују ваш породични живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с ближњма, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који трајно мењају начин функционисања партнерске везе.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

ЈАРАЦ

Посао

Ово је ваше време у години. Иако смо у специфичним околностима, ви се одлично сналазите, пуни сте енергије и виталности. Имате велико самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Важна особа може покушати да утиче на вас али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, а то вас приморава да се повучете.

Ово је ваше време. Одлично вам је!

Љубав

С ближњима успевате да избегнете несугласице. Задали сте себи циљеве, па с лакоћом прелазите преко искушења које сте раније тешко превазилазили. Чврсто успостављен систем понашања у односима с ближњима необично је важан јер нико од њих не увиђа да сте као темпирана бомба.

Здравље

Болови у ногама.

ВОДОЛИЈА

Посао

Однос са сарадницима добија на интензитету јер нови начин комуникације иде у прилог онима који, иначе, у реалном жвоту немају храбрости да се истакну. Радни амбијент се побољшава јер проналазите начин да се организујете. Истовремено неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације, водите рачуна о томе коме шта причате.

Посао иде све боље, али пазите шта причате

Љубав

Лоше се осећате у кругу ближњих, нешто није како треба. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у тајним дописивањима с особом с којом је веза немогућа.

Здравље

Проблеми с видом.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

РИБЕ

Посао

Пред вама је мало признање али и прилика да урадите нешто због чега ћете бити много поносни. Ипак, уколико брзоплето поступите, можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ви ипак можете остварити успех, уколико сте довољно стрпљиви и мудри.

Бићете поносни на себе, али будите стрпљиви!

Љубав

У центру ваше пажње су практични проблеми, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у мистичне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, па чак и пролазна авантура.

Здравље

Не претерујте с лековима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas