Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Хороскоп одређује ЛИЧНОСТ: Проверите какав сте ви човек!

Као и свака друга појава на земљи, и астрологија има митску причу о свом почетку.

1627542885_Depositphotos_195039014_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У време стварања, Бог је својих дванаесторо деце поређао испред себе и сваком понаособ дао посебан задатак, обративши им се:

Овну, ти си први и бићеш моје семе. Имаћеш част први да упознаш људе с мојом идејом. Твој посао је сејање, и ако га будеш обављао како ваља, нећеш имати времена да гледаш клијање и раст. Ти започни, а остало препусти другима. За твој добар рад наградићу те истином и самопоштовањем.

Прочитајте још: Марс диктира ритам вируса и ЗАТВАРА свет од августа, а поново га отвара ОВОГ месеца

Бик је вредан, Близанац радознао

Бику, твој задатак је надзор над семеном док се не заметне у плод. Неће ти бити допуштено да се ослањаш на туђу помоћ, учићеш на искуству, зато мудро употребљавај дарове које сам ти наменио - стрпљивост и снагу.

Близанци, вама дарујем питања на која ћете одговоре морати да потражите сами. Живот ћете посветити потрази за разумевањем природе свега. Једино ако се посветите том задатку, заслужићете моје дарове - учење и знање.

Рак је синоним за осећања и породицу.

Раче, твој задатак је да људима покажеш снагу осећаја. Кроз сузе и смех, другима треба да откријеш вредности свега, да их подучиш, кроз награду и казну, о добру и злу. Нећеш умети да живиш сам, заступаћеш идеју заједништва и породице, па ти намењујем дарове - ослањања и сарадње.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Лав је вођа, а Девица исправља туђе грешке

Лаве, тебе задужујем да људе упознаш с мојим стварањем и да у највишем сјају прикажеш моју идеју о љубави. Немој заборавити да је свет моја, а не твоја креација, јер ћу ти дати светло спознаје. Ако тим светлом осветлиш мене, заслужићеш моје дарове - вођство и поштовање.

Девице, ти ћеш проверавати шта су људи од моје креације учинили. Исправљаћеш њихове грешке и заблуде и пазити да моје идеје о стварање остану савршене. Зато те дарујем чистим умом и јасним мислима, које емоције не могу замаглити.

Шкорпија је страст, а Вага чиста љубав.

Ваго, ти ћеш служити људима. Учићеш их обавезама према ближњима, одрицању и објективности. Оптеретићу те с најмање егоизма да би другима показала да је давање једини начин да се заслужи мој велики дар - чиста љубав.

Шкорпијо, теби дајем тежак задатак. Разумећеш људске мотиве и упознати страдања и патњу, због чега ћеш се и од мене окренути. Упознаћеш најцрње стране живота, препуштајући се сопственим страстима. Дајем ти спознају да бол и патњу не узрокујем ја него искривљавање моје идеје. Кад то упознаш, добићеш мој највећи дар - највеће обиље.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Стрелац буди наду, а Јарац је најбољи радник

Стрелче, ти си задужен да у људима пробудиш наду и жељу да се врате мени. Твој живот ће бити трагање, а ако будеш оптимистичан и препуштен вери коју ти дајем, стићи ћеш до најскровитијих места и бићеш награђен изобиљем.

Јарче, ти ћеш људе учити раду и трпљењу. Носићеш тежак терет својих и туђих брига. Доказиваћеш радом а не причама, како би дела говорила најгласније. Даћу ти стрпљење да не би посустао у показивању пута онима који не препознају рационално и објективно, а за твој тежак задатак наградићу те упорношћу и одговорношћу.

Водолија је будућност и слобода, а Рибе патња.

Водолијо, ти ћеш имати могућност да видиш долазеће и многе ће очи бити упрте у тебе. Истраживаћеш начине и путеве, препознаћеш идеју љубави и неће ти бити допуштено да се посветиш једном човеку већ свим људима. Заступаћеш идеју слободе, због чега ћеш доживљавати одбацивање и усамљеност. Због тога ћеш бити награђен даровима креативности и открића.

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Рибе, вама сам наменио најтежи задатак. Дубоко и болно ћете проживљавати своје и туђе патње. Додирнућете суштину свега јер ћу вам показати пут до највише спознаје. Идући тим путем, ви ћете ме, једини од моје деце, препознати. Кад спознате себе, наћи ћете дар који сам вам наменио, а то је - чисто надахнуће.”

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas