Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Хороскоп СРБИЈЕ: Стижу младе патриоте, а однос са САД ће бити ОВАКАВ

Србија је Јарац, а ова година биће у знаку обнове и напредовања уз помоћ младих.

1613119681_flag-2529076_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Стару, 2020. годину, завршили смо коњукцијом Јупитера и Сатурна. Као што сви знамо и осећамо доста нас је намучила. Коњукција је била у Водолији. Водолија је сама за себе планета интелекта, ширине и хуманизма.

рочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Србија има месец у знаку Јарца, то су ограничења и тежина и то на најбољи начин осликава карактер нашег народа.

Немири у свету
Можемо очекивати немире на глобалном нивоу. Међутим, сам однос Америке и Србије сада ће бити доста бољи.
Следи одличан период напредовања и обнове.

У 2021 години Сатурн и Јупитер прелазе у Водолију. Тај прелазак ће се одлично одразити на нашу земљу. Следи нам период напредовања и обнове. Доћи ће до изражаја нови, млади људи, хуманисти, људи који воле да припадају народу, људи који имају визију и широк поглед на свет.

Нажалост, биће поплава и земљотреса.
Тешки Сатурн
Од маја до јуна Сатрурн, који је "тешка" планета карме, биће у ретроградном ходу. У овом периду ће се догодити сукоб старог и новог. Такође, и даље ће даље бити актуелна питања социјалног мира и економског напретка.

Ипак, треба да обратимо пажњу на то да ће ове две џиновске планете, Сатурн и Јупитер, направити тежак аспек са Ураном (у јануар и фебруару)  2021. године. То може довести до поплава, земљотреса, па чак и да се пробуди неки давно успавани вулкан.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Споразум који је потписан 4.септембра .2020. године одразиће се повољно на Србију. Сваки споразум је представљен хороскопским знаком Ваге, а то је тас који жели да све буде у хармонији и "једнако", а тако ће и бити. Америка је представљена управо том Вагом.

У току ове године Мерку це три пута бити ретроградан: у фебруару, мају, јуну, септембру и октобру. Мерку је планета комуникације. У периоду ретроградног хода није пожељно потписивати нове уговоре. Добро је време за враћање на неке старе недовршене планове или потписати неки стари уговор који се није реализовао. Сада је право време за то!

Прочитајте још: Астролог Милан Шашић подсећа да Венера доноси пословне успехе и ФАТАЛНЕ љубави ОВИМ знацима

У ову годину смо ушли са великом енергијом да се ствари промене и да нам на неки начин буде боље, а то можемо и да очекујемо. Међутим, исто тако треба да се припремимо да ће крајем године доћи до пада те исте енргије како на личном тако и на глобалном нивоу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas