· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 10. МАЈ: Вагу ће ошамутити лоша вест, а Лава очекује романтичан сусрет

Водолија скупља храброст да члановима породице саопшти своје намере.

ОВАН

Потребно је да се уозбиљите и обавите свој посао на најбољи могући начин. Није лоше то што умете да се опустите, али такав однос према обавезама могао би касније изазвати негативне последице за чију поправку може бити касно.

Ован мора да се уозбиљи, Бик ће изгладити неспоразуме, Близанце мучи расположење.

БИК

Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и освежите контакт с људима које сте раније елиминисали. Ваша убедљивост доноси добре резултате, али не претерујте у томе јер ћете на тај начин преузети и ону одговорност која није ваша.

БЛИЗАНЦИ

Мучи вас променљивост расположења које ни ви не можете да испратите. Поред тога, могућа главобоља утиче на општу психофизичку форму. Не тражите разлоге у нечему конкретном, пре било каквих закључака добро се одморите и наспавајте.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

РАК

Узбудљив дан, предстоје бројни пословни сусрети. Упознаћете занимљиву особу са којом проналазите заједнички интерес који најављује могућност једне плодне сарадње. Вече посветите себи и вољеној особи с којом вас очекују дивни тренуци љубави и топлине.

Узбудљив дан за Рака, али и за Лава којег очекује романтичан сусрет. Девици се враћа бољка...

ЛАВ

Иако нисте претерано романтично расположени, могућ је неочекивани контакт са неким ко је некада играо важну улогу у вашем љубавном животу. Током преписке добићете увид у то колико вам је данас до те особе стало.

ДЕВИЦА

Поново се враћају тегобе које су вас у прошлости прилично намучиле. Сачувајте оптимизам, беспотребно паничите. Немате потребу да бежите у себе, промене на послу удахнуће мало оптимизма. Припазите на исхрану, имунитет вам није на завидном нивоу.

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

ВАГА

Непријатне вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате.

Вагу ће ошамутити лоше вести, Шкорпија ће све морати да одложи, Стрелац је несигуран.

ШКОРПИЈА

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни на то да ћете одложити већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да посао препустите сарадницима. Искористите дан за кратак предах.

СТРЕЛАЦ

Вешти сте у томе да себи натоварите посао, али је питање да ли свака ваша обавеза исплатива. Због претеране несигурности и болећивости, прихватате, на своју штету, све што се од вас захтева, уместо да заузмете јасан став и тиме себе ослободите притиска.

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

ЈАРАЦ

Код вас све иде у пакету, посао, новац и љубавни живот. Ипак, од вас се захтева да се прилагодите новим околностима. Нисте еластични па вам све то смета јер свака промена коју нисте ви изазвали у вама буди фрустрацију и нерасположење.

Јарцу све иде од руке, а фрустриран је! Рибе су успешне, али и даље не решава проблеме...

ВОДОЛИЈА

Скупљате храброст да члановима породице саопштите своје намере. Ситуација је можда непријатна, али искреност ће вам се исплатити. Није све тако црно како се то сада вама чини. На крају ћете добити подршку коју сада уопште не очекујете.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

РИБЕ

Успешни сте и предузимљиви, а неки проблеми као да ће се решити сами од себе. Нешто се одвија другачије од оног како сте навикли у минулом периоду. Будите отворени за све јер вас чекају нови пројекти као и потпуно нова познанства.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.