· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 11. МАЈ: Рибе иду на пут, Ваге добијају подршку, а Близанци ће имати УСПЕХ

Близанцима каријера креће у потпуно другом смеру.

1620651769_narcis.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Муче вас финансије. Са свих страна вам испоручују рачуне, па чак траже и новац на зајам, који ви немате. Немате стрпљења за туђе проблеме јер нисте сигурни ни како да решите своје. Не будите престроги према људима, доћи ће дан када ће и вама нешто требати.

Овну сви траже паре на зајам, Бик нема око чега да се преиспитује, Близанце ће подржати пријатељи.

БИК

Што се тиче вас, све сте урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претераног тензирања завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични увидели бисте да сте престроги, можда и тврдоглави.

БЛИЗАНЦИ

Можете рачунати на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

РАК

Напетост почиње од јутра. Чини вам као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам потпуно нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свега и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Не бежите од обавеза.

Рак ће бити напет, Лав ће ствари поставити на место, а Девица се ослања на обећања.

ЛАВ

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје место, нарочито уколико око себе имате особе с којима гајите нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин

ДЕВИЦА

Ослањате се на обећања која су вам дали пријатељи. Чекање на испуњење може вас довести у позицију да се правдате другим људима, иако застој није настао код вас. Да бисте то избегли, своје обавезе завршавајте лично и сами.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

ВАГА

Уживате благонаклоност утицајних лица. Ипак, не опуштајте се превише јер су у питању људи који од вас, за узврат, очекују безграничну лојалност. Може вам се десити да вас неко од њих примора на потезе којима бисте себе довели у незавидан положај.

Вага не сме да се опсути, Шкорпији је изостала подршка, Стрелац очекује много.

ШКОРПИЈА

Имате прилику да научите како из сваког лошег долази нешто добро. Проблем вашег тренутног стања је изостанак подршке на коју сте рачунали. Можда је прави тренутак да размислите шта желите, да вам ласкају или да вас искрено критикују.

СТРЕЛАЦ

Водите разговоре од којих очекујете превише. Теме нису важне, али ви сте им дали на значају. Надметање у ставовима губи сваки смисао јер крајњи циљ не постоји. Не трошите улудо речи, нарочито ако је прекопута вас неко коме не верујете.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

ЈАРАЦ

Трошите беспотребно време на организацију пута а нисте сигурни да је све изводљиво. Суштинске ствари нисте довршили. Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати дан.

Јарац планира пут на који неће ићи, Водолија не сме ништа да почиње, а Рибе иду на пут

ВОДОЛИЈА

Не почињите нове послове. Услед недостатка концентрације направићете грешке због којих ћете се, у наредном периоду, бавити поправљањем начињеног. Искористите дан за дружење са помало запостављеним пријатељима и фамилијом.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

РИБЕ

Предстоји вам предлог за путовање, сарадњу са иностранством или учење уз исплатив посао. Уколико не реагујете брзо можете пропустити ову неочекивану шансу. Иако нисте расположени да ризикујете, овог пута покушајте јер ће се исплатити.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.