· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 12. МАЈ: Шкорпија чува тајну, Ваги стиже ВЕСТ, а један знак бежи из куће!

Нека Јарац искористи дан да обави све послове.

1620652254_Peksel.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Прихватили сте се обавеза које нису у складу с вашом природом. Тешите се тако што на све то гледате као на привремени пројекат који, када се заврши, доноси нове могућности. Ако је у све то укључен и партнер, будите опрезни, расподела улога би могла да пређе у навику.

Нека Ован буде опрезан, Бик смирен, Близанци стрпљиви.

БИК

Најпростије активности, за које вам је, иначе, потребан мали труд, данас обављате с великом тешкоћом. Није лоше да размислите о томе да све одложите за неки други дан, јер, грч који не успевате да савладате произвешће грешке које су недопустиве.

БЛИЗАНЦИ

Мучи вас нестрпљење, постајете неподношљиво напети. Очекујете вести од којих зависи план наредних активности. Није у питању само данашњи дан, већ је на неки начин, у питању ствар која вам дугорочно одређује којим ћете путем кренути.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

РАК

Не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Рак је напет, Лав нека верује себи, а Девицу не држи место...

ЛАВ

Пред вама је лекција у којој морате да савладате своју колебљивост и несигурност. То су особине које вас често онемогућавају да поентирате па чак и онда када сте сигурни да сте у праву. Верујете себи, не обазирите се на то шта други мисле.

ДЕВИЦА

Не држи вас место, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Прочитајте још: Прошло је више од пола века, а ни трага ни гласа од њих: Троје малишана су једног јутра отишли на плажу и више се никада нису вратили (ВИДЕО)

ВАГА

Дан почињете добро расположени, испуњени еланом. Добре вести и благонаклоност околине испуњавају вас оптимизмом. Ипак, без обзира на добар осећај који вас носи, будите спремни и на могућу непријатност која вас предвече очекује.

Вага ће увече чути лошу вест, Шкорпија чува туђе тајне, Стрелац је свуда позван и уморан.

ШКОРПИЈА

Приморани сте да чувате туђе тајне, а то вам тешко пада. Свесни сте да је решење нечијег проблема једноставно, али нисте у позицији да се умешате. Останите стрпљиви, јер, чак и када бисте проговорили, нико вас не би схватио озбиљно.

СТРЕЛАЦ

Укључују вас у сва дешавања која су око вас. Осећај да сте позвани да реагујете на све је резултат вашег пређашњег уношења у туђе проблеме. Иначе вам то не смета, али сада сте уморни. Не љутите се, размислите колика је ваша одговорност у свему томе.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

ЈАРАЦ

Време је да се максимално посветите обавезама и редом, једну по једну, решите до краја. Финансијска ситуација је значајно поправља па је право време да, пре него што одете у куповину, очистите дугове и заостале неплаћене рачуне.

Јарац нека се посвети обавезама, Водолија је пуна енергије, Рибе бежи из куће...

ВОДОЛИЈА

Препуни сте неке енергије коју не умете да утрошите. Из неког разлога не умете да употребите и искористите своју интуитивност. Биће вам лакше ако своју интиму поверите најбољем пријатељу, то је особа која ће вас, данас, најбоље разумети.

Прочитајте још: Јупитер је ушао у Рибе и астролози најављују ПРЕОКРЕТЕ, катрастрофе, али и ЛЕК

РИБЕ

Ви нисте особа која воли велике промене. У складу с тим, не уживате ни у изласцима. Ако жудите да изађете из куће, то је због тога што вам унутар ње неко не прија. Дакле, не бежите од укућана већ се потрудите да породичне односе поправите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.