· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 15. АПРИЛ: Лаву стижу преокрети, а Рак ће спасити дан

За Девицу почињу промене које је дуго чекала.

ОВАН

Расположени сте и друштвени али и превише нервозни. Потрудите се да пронађете равнотежу у контакту са другим људима јер они не виде да иза привидне смирености тиња напетост која вас тера да урадите нешто због чега ћете се касније кајати.

Ован је нервозан, Бик нерасположен, али Близанци долазе до изражаја.

БИК

Можда нисте најбоље расположени за дружење и гужву, али морате се припремити за незване госте, а неки од њих стижу из далека. Ваша безвољност може брзо нестати кад вас окупира добра енергија ваших пријатеља који вас нису заборавили.

БЛИЗАНЦИ

Сплет околности вас доводи на место где ваша промишљена природа долази до потпуног изражаја. У прилици сте да кратким саветом решите велику збрку, али нисте сигурни да ли треба да се умешате. Више верујте у себе, нема потребе да толико анализирате.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

РАК

Покрените акцију и искористите своју урођену дипломатију. Само ви можете да решите заврзламу која се изненада створила у вашој радној средини. Будите одлучни јер ћете само на тај начин постићи своје циљеве, а они у овом тренутку нису мали.

Рак ће бити спаситељ, Лаву следе преокрети, а Девици су промене све ближе.

ЛАВ

Дан није повољан за покретање нових послова јер следе неочекивани преокрети и изненађења. Не упуштајте се ни у дискусије и расправе јер прете да прерасту у жестоку свађу из које ви можете извући дебљи крај. Мир потражите уз добар филм или књигу.

ДЕВИЦА

Чекате промене које се све више ближе. И као што то обично бива, минути вам постају као године. Нестрпљивост вас жестоко ремети, неопходно је да пронађете начин да се релаксирате. На пример, поподне проведите у кругу вољене особе или пријатеља.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

ВАГА

Тензира вас мешање једног члана породице у ваше одлуке. Образлажући своје сјајне идеје, амбициозно започињете разговор који се, потом, завршава катастрофално. Ваше вербалне вештине данас нису на завидном нивоу, повуците се.

Вага данас нека ћути, као и Шкорпије. Стрелац је препун идеја.

ШКОРПИЈА

Ваш спокој зависи од воље других људи. То није добро јер вас то фрустрира. Ослободите се овог обрасца и преузмите одговорност за сопствено стање. Мењајте себе, то је једини начин да промените и другу страну, нарочито ако се ради о вољеној особи.

СТРЕЛАЦ

Препуни сте идеја којима засипате своје окружење. Иако сте омиљени у друштву, постајете напорни јер брбљате. Брзина којом се изражавате другим људима изгледа као да сте површни, па је савет за данас да мање причате а више радите.

Прочитајте још: Какве животиње иду уз хороскопске знаке: Ретривер је за Бика, а сфинкс мацу узима ОВАЈ знак

ЈАРАЦ

Предстоје вам пријатни пословни разговори. Иако сте у тајности повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. С друге стране, благо затезање односа са вољеном особом је пролазно па је упутно да се уопште не обазирете на то.

Јарцу предстоји одличан разговор, Водолији измичу крупне ствари, Рибе каскају и касне.

ВОДОЛИЈА

Док се ви бавите неважним проблемима промичу вам крупне ствари. Фокусирани сте на заврзламе у радном окружењу па никако да сагледате крупан план. Ово што се дешава данас небитно је у односу на оно што предстоји. Чувајте снагу за наредне дане.

Прочитајте још: Деца према хороскопском знаку: Лава подржавајте, Девици дајте полицу, а Вагу терајте да учи

РИБЕ

Никако да стигнете до циља који сте, пре извесног времена, зацртали. Ситуација се неочекивано мења, све указује на то да ће неповољне вести одложити дуго припремане планове. Не губите наду, ускоро стиже још боља понуда.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.