· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 18. ЈАНУАР: Не идите ГЛАВОМ кроз зид, ТРИ знака су на животној прекретници

Мораћете да се мењате ви, али и ставове.

1610436771_depo.png

ОВАН

Нисте у форми, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

БИК

У изгледу је новчани прилив који ће ублажити напетост која траје већ неко време. Не преузимајте нове обавезе већ дан проведите с минималним пословним активностима. Током дана могућ је сусрет са необичном особом с којом је могућа љубавна авантура.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

БЛИЗАНЦИ

Добијате поклон од партнера. Одличан је тренутак да привремено закопате ратне секире и размислите о путу на коме бисте решили своје неспоразуме. Ако пропустите ову прилику, нову ћете дуго чекати. Будите опрезни на улици, а нарочито у саобраћају.

РАК

Пред вама је дан током кога ћете се борити између тога да будете покорни и свима по вољи и потребе да жучно реагујете потстакнути критикама које бисте радо упутили другима. Резултат свега је велики умор који ће вас, током вечери, савладати.

ЛАВ

Враћа вам се самоувереност и оптимизам. Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и поново покренете активности са људима које сте пре извесног времена елиминисали. Ваша убедљивост може донети резултате ако будете у свему искрени.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

ДЕВИЦА

Имате потребу да контролишете све око себе, а немате механизме који би то подржали. Лоша вест је да ћете морати да одустанете од неког свог става који је био прилично бескомпромисан. Усмерите своју пажњу на вољену особу, потребна му је подршка.

ВАГА

У центру пажње је љубавни живот. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

ШКОРПИЈА

Мајстор сте да себи натоварите посао, али је питање да ли је свака ваша обавеза исплатива. Због претеране несигурности и болећивости, прихватате, на своју штету, све што се од вас захтева, уместо да заузмете јасан став и тиме себе ослободите притиска.

СТРЕЛАЦ

Прихватате се послова које је требало да заврше ваши сарадници. Из неког разлога, умислили сте да је само ваша дужност да се жртвујете. Тренутну болећивост усмерите на љубавни живот, јер вољена особа је, можда, неутешно усамљена.

ЈАРАЦ

Одлично сте координирани па дан протиче без већих проблема. Ипак, задатке обављате рутински па због недостатка концентрације постоји могућност да направите превид који може проузроковати малу штету која вама лично не иде у прилог.

ВОДОЛИЈА

На путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, ова недеља није кључна, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, урачунајте могућност одлагања.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

РИБЕ

Очекује вас важна лекција у којој морате да савладате своју страственост која је ваша главна особина која често ради против вас. Свесни сте својих потенцијала, али, исто тако морате бити свесни да не можете главом кроза зид.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.