· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 19. ЈАНУАР: Стрелца муче финансије, а један знак је на корак да направи огромну ГРЕШКУ

Не смете се препустити судбини и постати малодушни, јер после тешког дана поново ће гранути сунце!

1610986199_Depositphotos_33497995_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Можда сте преуморни па је то прави разлог вашег повлачења и препуштања судбини. Ствари се могу непријатно закомпликовати уколико не будете преузели одговорност и своје обавезе завршавали на време, макар то било и непријатно по вас.

Ован је уморан и препушта се судбини, Бик је оптерећен приватним животом.

БИК

У центру пажње вам је приватан живот, па вам се чини да су сви остали проблеми који се тичу посла, неважни. Тргните се на време, ваши шефови немају неограничено стрпљење. С друге стране, ако се потрудите, следи вам завидан пословни успех.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

БЛИЗАНЦИ

Правите се да не примећујете незаинтересованост вољене особе. Мислите да ћете игнорисањем избећи проблем, а истина јесте да заташкавањем погоршавате већ напету ситуацију. Поразговарајте, ствари нису црне како вам се то тренутно чини.

Рак је под притиском, Лав је непажљив, Девица стално прети променама, а ништа од промена...

РАК

Изложени сте великом притиску. Ваша педантност вам не дозвољава да ствари остављате недовршене. Количина обавеза у односу на време којим располажете даје слику да сте себи креирали хаос због кога ћете завршити у кревету.

ЛАВ

Брзи сте али и непажљиви. Због претеране журбе приморани сте да у ходу правите селекцију шта је битно, а шта није. Ипак, с обзиром на то колико сте се залетели, шанса да не направите опасан превид је минимална. Будите опрезни, нарочито у саобраћају.

ДЕВИЦА

Стално говорите о променама па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

ВАГА

Ваша самоувереност и надмени став полако почињу да иритирају околину која већ неко време има велико стрпљење за све. Уколико не коригујете своје понашање, можете доживети веома непријатну ситуацију због које ћете се осетити постиђено.

Вага је надмена, Шкорпија растргнута, Стрела и даље муче финансије...

ШКОРПИЈА

Са свих страна вам испоручују рачуне, па чак траже и новац на зајам, који ви немате. Немате стрпљења за туђе проблеме јер нисте сигурни ни како да решите своје. Не будите престроги према људима, доћи ће дан када ће и вама нешто требати.

СТРЕЛАЦ

Муче вас финансије. Не играјте на карту среће, ослоните се само на себе. Успех вас чека једино ако се добро помучите и одрекнете привилегија у којима сте уживали. Одрицање, жртвовање није проблем, нарочито ако верујете у више циљеве.

Јарац мисли да га угрожавају, Водолија је деконцентрисана, Рибе нико не разуме...

ЈАРАЦ

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.

ВОДОЛИЈА

Обузети сте бригама које сте сами смислили и решавате проблеме који би тек могли да се догоде. Ваша деконцентрисаност и понашање на послу вас могу много коштати, па је боље да се благовремено тргнете и одвојите реалност од маште.

Прочитајте још: Месечни хороскоп 2: Ово је период БОРБЕ, али и лажних вести, будите РЕАЛНИ

РИБЕ

Имате осећај да вас нико не разуме. Тешко је говорити о таквим стварима када ви о себи немате високо мишљење. Своју дубоку несигурност кријете иза маске незаинтересованог понашања што, свакако, одбија чак и оне људе који вас разумеју и воле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.