· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 19. МАРТ: Близанце ће заводити колегиница, а Вага нека пази шта прича

Девице које раде у трговини имаће успешан дан.

1620909528_zodiac-sign-4374407_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Време је да се покренете и кренете с решавањем проблема. Направите дугорочан план којим ћете у потпуности завршити све заостале обавезе које вас данас фрустрирају. Ваше окружење вас подржава, иако им није лако да вас схвате.

Нека Ован заврши заостале обавезе, Бик је несигуран.

БИК

Нисте сигурни у своје потенцијале. Размишљате како да побољшате ефикасност и неком иновацијом поправите своју финансијску ситуацију. Искористите прилику да окупите око себе пријатеље који вам могу помоћи у свему, па и послу.

БЛИЗАНЦИ

Немате времена за сувишну причу. Сва пажња је усмерена на радно окружење у коме вас вреба једна женска особа. Дајте све од себе да обавезе завршите коректно, јер, због грешке коју данас направите можете бити неразумно строго кажњени.

Прочитајте још: Од чега је, заиста, умро Исус Христ и да ли је тачно да је Стефан Немања поклонио "Лонгиново копље"?

РАК

Сведите своју нестрпљивост и импулсивност на минимум како бисте избегли веће невоље. Себи дајете слободу да полажете право на заслуге које нисте зарадили. Време је да пронађете лепоту у одрицању и давању, макар симболично поклањали ситнице.

Лав тапка у месту. Рак је нестрпљив.

ЛАВ

Тапкате у месту. Таман кад помислите да се нешто мења, нова препрека вас враћа на почетну позицију. Нервозом ништа не решавате, неопходно је да сачувате стрпљење. Дан који протиче доноси интересантну животну лекцију.

ДЕВИЦА

Уколико сте на било који начин укључени у трговину, дан ће бити стресан за вас. Иако сте у искушењу да коначно довршите неке заостале послове, одолите искушењу и све одложите за неко време, јер све што урадите данас, радићете поново.

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

ВАГА

Пазите шта говорите јер је велика шанса да ће ваше речи бити злоупотребљене. Није вам лако да се обуздате али тренутно је најбоље да ћутите. Пазите шта говорите, чак и у окружењу које нема никакве везе с вашим професионалним животом.

Ваге нека пазе шта причају, а Стрелац ће успети само ако тимски ради.

ШКОРПИЈА

Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума.

СТРЕЛАЦ

Укључите сараднике и направите план колективног рада. Успех је могућ једино на такав начин. Ваш заједнички рад обављаћете са великим задовољством тако да је успех известан. Припазите на финансије, очекује вас непланирани трошак.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

ЈАРАЦ

Неко ко вам је у блиској прошлости много помогао поново је у центру ваше пажње. Улоге су овог пута обрнуте па је прилика да се адекватно реванширате. У дну срца још увек чувате јаке успомене, али сећање на све што је прошло вам сада може само нашкодити.

Јарац ће данас вратити услугу, Водолији се активирају послови, Рибе ће кренути у акцију.

ВОДОЛИЈА

Враћате се у форму. Послови који су из непознатих разлога тапкали у месту, данас се активирају. Помало сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Ових дана ћете више преиспитивати своје мотиве него што ћете нешто конкретно радити.

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

РИБЕ

Прави је тренутак да своје планове спроведете у дела, нарочито ако сарађујете с иностранством. Осим тога, овакви транзити могу најавити и интересантно познанство с особом која је далеко, а коју срећете на чудан начин, на пример, преко друштвених мрежа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.