· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 18. МАЈ: Девицама се мења живот, а два знака нека ЋУТЕ цео дан!

Довољна је једна Стрелчева реч да се реши проблем, али да ли ће се изговорити?

ОВАН

Уколико тражите посао, дан доноси интересантну прилику у којој ће се отворити могућност прихватљивог решења. Будите отворени за све предлоге, једна необична понуда би могла бити веома важна јер вам дугорочно доноси значајну корист.

Овнови, будите отворени за све пословне предлоге.

БИК

Амбициозни сте па дан почињете великим плановима. Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули окружењу у коме се крећете и радите. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стичете нове непријатеље којима сметате.

БЛИЗАНЦИ

Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке успомене из далеке прошлости па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

РАК

Нема смисла истеривати правду уколико од тога немате никакву корист. Уважите туђе аргументе и у њима пронађите разлог да попустите у својим ставовима. Будите пажљиви у саобраћају, нарочито ако се спремате да кренете на дужи пут.

Рак истерује правду, Лав не сме да се залеће, Девицама стижу промене.

ЛАВ

Поље комуникације долази до потпуног изражаја. У једном тренутку наћи ћете се усред велике групе људи, уплетени у разне разговоре који се тичу ваше професионалне оријентације. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена.

ДЕВИЦА

Промене на послу најављују нови почетак. За вас су вести охрабрујуће, јер се односе на вашу материјалну ситуацију. Утицајна особа доноси предлог, који се тиче вас. Ово је сигуран сигнал да се све развија у правцу како сте желели.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

ВАГА

Брзи сте али и непажљиви. Због претеране журбе приморани сте да у ходу правите селекцију шта је битно а шта није. Ипак, обзиром на то колико сте се залетели, шанса да не направите опасан превид је минимална. Будите опрезни, нарочито с документима.

Вага је брза и непажљива, Шкорпија опет размишља о новом послу.

ШКОРПИЈА

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају.

СТРЕЛАЦ

Сплет околности вас доводи на место где ваша промишљена природа долази до потпуног изражаја. У прилици сте да кратким саветом решите велику збрку, али нисте сигурни да ли треба да се умешате. Више верујте у себе, нема потребе да толико анализирате.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

ЈАРАЦ

Будите стрпљиви и доследни данас. Иако је неопходна пуна концентрација, вас обузимају премор и поспаност. Ако се не тргнете, направићете озбиљне грешке због којих ћете трпети последице. Осим тога, будите опрезни на улици и у саобраћају.

Јарац нека буде стрпљив, Водолија активна, Рибе имају превише идеја, ни једна није добра!

ВОДОЛИЈА

Добар део дана проводите у преиспитивању шта сте могли, у далекој прошлости, другачије да решите. Окрените се ближњима и послушајте шта имају да вам кажу. Појачана физичка активност вас може окрепити, нарочито дуга шетња или трчање.

Прочитајте још: Хороскоп за мај: Овна и Рибе чекају промене на послу, Јарца права животна драма!

РИБЕ

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ни једна није довољно добра да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време, а данас ћете схватити колико је тога већ пропуштено. Можда је неко био бржи од вас и сада увелико ниже успехе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.