Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 21. АПРИЛ: Девице, ништа не потписујте, а Ваге очекујте изненађење

Стрелцу предстоји ризичан дан на свим пољима.

Oglas

ОВАН

Дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли се поново наметнули као конкуренција особама који су вас претекли. То вас суочава с компликованим задацима, због којих, ако их не решите, можете испасти смешни. Не залећите се.

Ован не сме да се залеће, Бикови ће бити незадовољни, Близанцима стиже охрабрење...

БИК

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су, углавном, штури.

БЛИЗАНЦИ

Уколико је било неких недефинисаних односа које ви до сада нисте рашчистили, вече доноси право откровење. Стиже вам неочекивани подстицај од особе од које то нисте очекивали. Време је да се опустите, али избегните алкохол.

Прочитајте још: Најгоре и најбоље АСТРО КОМБИНАЦИЈЕ: Рибе бежите од Бикова, а Овнови јурите за Водолијом!

РАК

Припазите на трошкове, неопходно је да пажљиво и темељно распоредите сваки динар. Незапослени треба да се обрате својим пријатељима за помоћ. Крајем дана стиже олакшање и јака морална подршка од стране старијег члана породице.

Лава мучи радно окружење, Девица нека пази шта потписује, Рак нема пази на трошкове.

ЛАВ

Уколико имате проблематичне односе у радном окружењу овај дан вам доноси право откровење. Након прерасподеле задужења, стиже вам неочекивани подстицај од стране особе која вам до сада није била пријатељски наклоњена.

ДЕВИЦА

Уколико се нађете у прилици да нешто крупно купујете или да потписујете неке веома важне вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак. Може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

ВАГА

Изненадни сусрет отвара могућност да једно давно познанство прерасте у романсу. Стрпљиво превазиђите могуће потешкоће на почетку јер ће све деловати веома хаотично. Током вечери стиже неочекивани обрт који ће вас пољуљати.

Ваги изненадни сусрет отвара врата, Шкорпија је у кризи, а Стрелцу предстоји ризичан дан.

ШКОРПИЈА

Пред вама је могућа мања криза јер се однос са вољеном особом свео на кратке разговоре које по навици обављате на крају сваког дана. Грешите ако мислите да ћете ствар поправити дугим и исцрпљујућим разговором за који вечерас није време.

СТРЕЛАЦ

Како на љубавном, тако и на пословном плану, пред вама је дан пун ризичних ситуација. Ово вам изискује доста енергије, која вам, иначе, мањка. Разговори које ћете водити са одређеним особама неће дати велике резултате.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

ЈАРАЦ

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневници.

Јарац упада у озбиљан сукоб, Водолији стижу паре, а Рибе ће коначно донети одлуку.

ВОДОЛИЈА

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која вас, већ неко време, мучи. Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези данас да завршите.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

РИБЕ

Коначно бисте могли да донесете одлуку, иако је то вама највећи проблем. Победите своју колебљивост и прихватите се одговорности. Избегавајте расправе са мушкарцима. У љубави не оклевајте, прави је тренутак да заузмете чврст став.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas