· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 23. МАЈ: Бик упознаје утицајну особу, а Лав потписује важан уговор

Шкорпије очекује занимљив сусрет са особом слободних схватања.

1620910653_Dep.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Дозвољавате да вам финансије условљавају расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Ако занемарите новчане проблеме, схватићете да за дружење и пријатна необавезна ћаскања није неопходан и дебео новчаник.

Финасије опет муче Овна, а Бик ће упозанти утицајну особу.

БИК

Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Следује вам и званично упознавање с утицајном особом коју знате из виђења.

БЛИЗАНЦИ

Осећате се непријатно јер у вашем окружењу доминира чудна атмосфера која, ако не одреагујете, прети да постане штетна по вас. Ако се на време не ангажујете и не рашчистите могуће неспоразуме, ствари се могу непоправљиво закомпликовати.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

РАК

Ваше присуство је пожељно на сваком окупљању. Од вас зависи хоћете ли искористити прилику и упознати особу која жели да вам се приближи. Да би угођај био комплетан, савладајте своју духовитост како не бисте оставили утисак неозбиљне особе.

Сви желе Рака, а Лаву стиже нови уговор!

ЛАВ

Ближи се тренутак реализације неких пројеката као и прилика за потписивање новог уговора. Ипак, сачувајте стрпљење и одложите завршне потезе, јер, иако све иде по плану, још се нису остварили сви предуслови да на све ставите тачку. Избегавајте пречице.

ДЕВИЦА

Свој љубавни живот сте детаљно осмислили па, по вашем мишљењу, не постоји шанса да ствари не буду онакве како ви желите. Превиђате да није лако предвидети развој догађаја, нарочито ако су у односе укључене и емоције.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

ВАГА

Расположени сте и друштвени али и превише нервозни. Потрудите се да пронађете равнотежу у контакту са другим људима јер они не виде да иза привидне смирености тиња напетост која вас тера да урадите нешто због чега ћете се касније кајати.

Ваге су нервозне, Стрелац под притиском, Шкорпије чека занимљив сусрет.

ШКОРПИЈА

Могућ је занимљив сусрет са особом слободних схватања. Прихватите изазов али држите све у тајности јер вас касније та авантура може скупо коштати. Тензирани сте, потребна вам је рекреација, али уз то причувајте се физичких повреда.

СТРЕЛАЦ

Изложени сте великом притиску. Ваша педантност вам не дозвољава да ствари остављате недовршене. Количина обавеза у односу на време којим располажете, даје слику да сте себи креирали хаос због кога ћете завршити у кревету.

Прочитајте још: Од чега је, заиста, умро Исус Христ и да ли је тачно да је Стефан Немања поклонио "Лонгиново копље"?

ЈАРАЦ

Под великим сте притиском и од вас се очекује да спроведете не баш популарне мере. Својим присуством нећете успети да спречите жустре расправе у којима ће бити и тешких речи. Заузмите став и без пуно речи саопштите шта имате.

Јарац је под притиском, Водолија је на ивици издржљивости, Рибе чекају озбиљни задаци.

ВОДОЛИЈА

Пред вама је дан препун динамике. На ивици сте издржљивости. Већ извесно време вас мучи нешто на послу, а нисте у стању да се томе супротставите. Припазите се, безазлена ситуација вас може навести да направите скандал.

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

РИБЕ

Испред вас су озбиљни задаци. Имате финансијске проблеме за које морате да пронађете решење. Не наилазите на разумевање ни у кругу породице, па вас и то додатно оптерећује. Када се добро одморите, појавиће се и решење које ви сада не видите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.