· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 27. ФЕБРУАР: Јарцу стижу дугови, Лаву промене, а једном знаку ВАЖНА ВЕСТ

Водолије, немате времена загубљење, одмах доносите одлуке и крените у акцију!

1614156864_Jakna.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Превише сте озбиљни. Дан је савршен да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас ничим не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени.

Овнови, дајте себи одушка. Бикови, не залећите се, паре не падају са неба,

БИК

Претерана машта вас може увести у искушење да поверујете у брзу новчану добит. У ово вас може гурнути разговор с особом која се налази у иностранству, а која је по темпераменту веома слична вама. Не заносите се илузијама, држите се реалности.

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

БЛИЗАНЦИ

Трудите се да се представите озбиљнији и зрелији него што заиста јесте. Не потенцирајте туђе ставове јер нису потекли од вас па не бисте умели ни да их докажете. Држите се свог мишљења јер њега увек можете да браните, чак и онда када нисте у праву.

Рак ради у неиздржљивој атмосфери, Лаву следе изненађења, Девици хаос!

РАК

Атмосфера у вашем пољу посла постаје неиздрживо напета. Ово је узроковано непријатним вестима. Савет би био да свему томе не придајете велики значај јер је реч о пролазном проблему. Пустите да се ситуација стиша, ваша позиција је, за сада, стабилна.

ЛАВ

Дан није повољан за покретање нових послова јер следе неочекивани преокрети и изненађења. Не упуштајте се ни у дискусије и расправе јер прете да прерасту у жестоку свађу из које ви можете извући дебљи крај. Мир потражите уз добар филм или књигу.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

ДЕВИЦА

Шта год да започнете завршиће се хаосом. За вас је најпаметније да избегнете све ситуације у којима бисте водили главну реч. Ако у обављању свог посла користите аутомобил, не крећите нигде пре него што га проверите.

Шкорпију брине вест из иностранства, Стрелцу стижу незвани гости, Вага дознаје за проблем...

ВАГА

Проблем за који сте данас сазнали много тога ће променити. Решење је у вашим рукама, ако преузмите иницијативу, победите своју сујету и коначно поставите ствари на своје место. Док све не дотерате до савршенства, пријаће вам да се више рекреирате.

ШКОРПИЈА

Забринула вас је неповољна вест из иностранства. Не скачите на прву лопту, већ прихватите компромис јер ће вам се исплатити. С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она поведе озбиљан разговор.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

СТРЕЛАЦ

Можда нисте најбоље расположени за дружење и гужву, али морате се припремити за незване госте, а неки од њих стижу из далека. Ваша безвољност може брзо нестати кад вас окупира добра енергија ваших пријатеља који вас нису заборавили.

Рибе мисле да се нико осим њих не труди!

ЈАРАЦ

Стижу вас дугови које сте направили у давној прошлости. Сазнање стиже кроз писмену опомену која ће вас узнемирити. Пре него што вас обузме паника, направите нови прорачун и на тај начин и план којим ћете се извући из новонастале ситуације.

ВОДОЛИЈА

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па вам та дилема може изазвати велике главобоље. Немате пуно времена за колебање, морате брзо деловати. Не западајте у панику већ размишљајте креативно и послушајте своју интуицију.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

РИБЕ

Мислите да се само ви трудите. Иако бисте радије да пронађете заобилазан пут до зараде, за вас је боље да се ослоните искључиво на своје способности, јер вас успех чека једино на тај начин. Будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.