Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 28. АПРИЛ: Вага је радник дана, а Стрелац је звезда вечери

Рибе су одлично расположене, што је замка пошто им пада имунитет.

1619442120_zodiac-sign-4374413_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

ОВАН

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате свој песимизам који је једна од ваших особина која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али, исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

БИК

Уз помоћ члана породице задржаћете оптимизам иако је чињеница да је ситуација озбиљна. Уколико је ваш посао везан за нешто креативно, могућ је позитиван помак. Потрудите се да завршите све данашње задатке како бисте избегли непријатности.

Овна чека важна лекција, Бик нека заврши послове, Близанци се враћају у форму.

БЛИЗАНЦИ

Враћате се у форму. Послови који су из непознатих разлога тапкали у месту, данас се активирају. Помало сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Ових дана ћете више преиспитивати своје мотиве него што ћете нешто конкретно радити.

Прочитајте још: Како хороскопски знаци замишљају ВЕНЧАЊЕ: Бик прави фешту на ливади, Стрелац на плажи, а о венчању Лава сви причају

РАК

Дозвољавате да вам финансије условљавају расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Ако занемарите новчане проблеме, схватићете да за дружење и пријатна необавезна ћаскања није неопходан и дебео новчаник.

Рак ће се дружити, Девица треба да се ослони на себе, Лав је уморан од чекања.

ЛАВ

Уморни сте од чекања. Мислите ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите нестрпљиви и брзоплети, јер грешке које бисте данас могли да направите у будућности би биле непоправљиве.

ДЕВИЦА

Мислите да се само ви трудите. Иако бисте радије да пронађете заобилазан пут до зараде, за вас је боље да се ослоните искључиво на своје способности, јер вас успех чека једино на тај начин. Будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Јарац је у љубави болестан, Лав забринут, а Девица нека ПАЗИ шта потписује

ВАГА

Бавите се новим начинима пословања и налазите занимљиве методе којима се бавите током рада. Сметње у комуникацији са надређенима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Будите опрезни у саобраћају.

Вага налази нови начин пословања, Стрелац ће бити у центру пажње, Шкорпија се правда.

ШКОРПИЈА

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

СТРЕЛАЦ

Ваша успореност не треба да вас забрињава јер је у складу с данашњим датумом. Вече доноси дешавања која ће вас својом динамиком увући у темпо којим поново излазите у центар пажње. Успут, нисте недодирљиви, припазите се у саобраћају.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

ЈАРАЦ

Можете одиграти значајну улогу и ублажити непремостив јаз међу члановима ваше породице. Ово би вам значајно побољшало расположење и повратило пољуљано самопоуздање које вас је, можда, у протеклом периоду потајно мучило.

Јарац ће одиграти кључну улогу, Водолија је растрзана, а Рибе добро расположене.

ВОДОЛИЈА

Ангажовани сте на више страна. Без обзира на то што напорно радите ви у томе и уживате. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер, неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

РИБЕ

Расположени сте за рад, пуни сте енергије и елана. Ипак, с друге стране, имунитет вам је у паду. Можда је добар тренутак да квалитетно предахнете и порадите нешто на тему свог здравља, пре у противном би гадан грип могао да вас савлада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas