· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП за 28. ФЕБРУАР: Један знак добија вест, а други ПОСАО у иностранству

Девице ће бити под притиском којем морају да се одупру...

1614162513_posaodepo.png
Фото: Депозитфото

ОВАН

Сањарење које вас је обузело пројектује се и на љубавни план. Спустите се на земљу, због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви чиме можете искомпликовати односе и већ климаву везу, довести у тешко искушење.

Близанац је звезда дана, Ован мора да се спусти на земљу, а Бик добија лоше вести.

БИК

До вас стижу непријатне вести. Ово вам може потпуно помутити не само дневне планове, већ и недељне. Ваша посвећеност новонасталој проблематици може изазвати превиде и грешке. Будите опрезни, изузетно је важно да данас будете сконцентрисани.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

БЛИЗАНЦИ

Све очи су упрте у вас. Окружени сте људима чија судбина, на неки начин, зависи од потеза које ви треба да повучете. Непријатно је то што сте свесни да неке људе не можете поштедети иако они то не заслужују. Не мешајте емоције и посао.

Девице треба да се одупру притиску, Рак се колеба, Лав истиче ауторитет...

РАК

Иако осећате којим путем треба да иде ваш даљи професионални развој, ви се и даље колебате. Ако прихватите сваку понуду у овом тренутку, чак иако није на први поглед примамљива, дугорочно, чека вас значајан помак, нарочито на финансијском плану.

ЛАВ

Ваш ауторитет је у првом плану. Иако вам годи када вас људи питају за мишљење, некада вам није до тога. Сада је такав тренутак. Хитно вам је потребан предах, па не оклевајте, приуштите себи дужу паузу током које ћете се окрепити.

Прочитајте још: У Аркаиму се Бог спустио на земљу и то је прави центар СЛОВЕНА који је СССР планирао да УНИШТИ

ДЕВИЦА

Одлучни сте у томе да се не мешате у туђе ствари. Ипак, неко вам се поверава, а нисте сигурни да ли то треба да вам импонује, или ће вам те информације направити проблеме. Ако се не одупрете на време, ствари могу значајно измаћи контроли.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

ВАГА

Испред вас су озбиљни задаци. Имате финансијске проблеме за које морате да пронађете решење. Не наилазите на разумевање ни у кругу породице, па вас и то додатно оптерећује. Када се добро одморите, појавиће се и решење које ви сада не видите.

Шкорпије теже слободи, Стрелцу треба предах, а пред Вагом су озбиљни задаци.

ШКОРПИЈА

Тежите ка слободи, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време завршите све што се од вас очекује, на тај начин избећи напете аспекте који вам могу покварити расположење и упропастити данашње планове.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

СТРЕЛАЦ

Време је за мали предах, ипак, не дозволите себи претерано опуштање. Искористите дан да очистите заостале обавезе. Осим тога, идеалан је тренутак да обновите старе контакте с пријатељима које сте, у протеклом периоду, запоставили.

Водолију муче финанасије, Рибама се отварају могућности.

ЈАРАЦ

Вашим проблемима се назире крај. То мало жара који је остао у вама након периода који је иза вас, биће довољно да се поново покренете. Искористите данашњи предах, темељно припремите терен за период који је пред вама.

ВОДОЛИЈА

Муче вас финансије. Не играјте на карту среће, ослоните се само на себе. Успех вас чека једино ако се добро помучите и одрекнете привилегија у којима сте уживали. Одрицање, за вас, није проблем, нарочито ако верујете у више циљеве.

Прочитајте још: Симбол СВАСТИКЕ није настао у нацистичкој Немачкој, већ у РУСИЈИ и имао је потпуно друго ЗНАЧЕЊЕ

РИБЕ

Отварају вам се лепе пословне могућности. Предстоје преговори о могућој сарадњи са иностранством као и шанса за далеко путовање на коме ћете се пословно усавршавати. Не дозволите да вам због тренутне лењости оваква шанса пропадне.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.